© Kimse Duymasın 2020

6. Sınıf Dersleri ve Konuları

Tonguç akademi başta Türkçe, matematik ve İngilizce dersleri olmak üzere hazırladığı tüm eğitim videoları ile öğrencilerin yanındadır.

Tonguç akademi başta Türkçe, matematik ve İngilizce dersleri olmak üzere hazırladığı tüm eğitim videoları ile öğrencilerin yanındadır. Bu derslerin her biri kendi içerisinde çeşitli konu başlıklarına ayrılır. Tonguç Akademi video anlatımlarda 6. sınıf Türkçe konuları geniş bir içeriğe sahiptir. 6. sınıfta öğrenilen bilgiler, gelecek yıllarda görülecek diğer dersler için temel yapıyı oluşturur. Bu nedenle temelleri sağlam atmakta yarar vardır. Tonguç Akademi eğitim videolarında titizlikle hazırlanan 6. sınıf İngilizce, Türkçe ve matematik konu anlatımları öğrencilerin başarıya ulaşmasını sağlar.

 

6. Sınıf Matematik Konuları

 

6. sınıf matematik dersi konuları, doğal sayılar ve kümeler, tam sayılar ve kesirler, ondalık gösterim ve oran, cebirsel ifadeler ve veri işleme gibi başlıklara ayrılır. 6. sınıf matematik konuları eğitim videoları hazırlayan Tonguç akademi, genel başlıklarla birlikte, temel geometrik kavramlar ve çizimler için de destek videosu sunar. Bununla da sınırlı kalmayan videolar öğrencilerin en çok zorlandığı konulardan biri olan üçgenler ve dörtgenler başlıklarını da içerir. Keyifli ve eğitsel içeriklerle derlenen matematik ve geometri anlatım videoları, eğitim-öğretim hayatınızı kolaylaştırır.

 

6. sınıf matematik konuları videolarını izlediğinizde, videoların son kısmında konulara yönelik hazırlanan yazılı sorularını da görebilirsiniz. Bu yazılı soruları içerisinde dört eğitim aşaması bulundurmakta olup, hem matematik hem de geometri konularını içerir. 6. Sınıf matematik konuları öğrenciler tarafından iyice pekiştirilsin diye eğitim kapsamı en faydalı olacak şekilde planlanır.

 

6. Sınıf Türkçe Konuları

 

6. sınıf Türkçe konuları arasında en çok zorluk çekilen konulardan biri yazım kuralları konu anlatımı olarak bilinir. Bu başlık altında farklı ve akılda tutması zor bilgilere yer verilmesi, öğrencilerin zorlanmasına sebep olur. Yazım kuralları konusunu kolay hale getirmek isteyen Tonguç akademi, videolarda öğrencilere bazı püf noktaları verir. Böylece 6. Sınıf Türkçe konuları içinde yer alan cümlede anlam, paragrafta anlam, yazım bilgisi, dil bilgisi ve söz sanatları konuları daha net anlaşılır. Ülke içerisinde alanında en iyi hocaların bir araya getirilmesiyle çekilen bu videoların her biri yüksek öğreticiliğe sahiptir.

 

 

6. Sınıf İngilizce Konu Anlatımları

 

Yeni bir dil öğrenmek pek çok öğrenciye zor gelen bir durumdur. İngilizce öğrenmek konusunda, yeterli ilgi çekiciliği bulamayan öğrencilerin derse olan isteği azabilir. Buna engel olmak amacıyla hazırlanan Tonguç Akademi 6. sınıf İngilizce konu anlatımları öğrencilere çeşitli başlıklar altında sunulur.

 

Günlük yaşamda en sık kullanılan konu başlıklarına yer verilen 6. sınıf İngilizce konu anlatımları, öğrencilerin keyifle yeni bir dil öğrenebilmesi için hazırlanır. Bu konuda hem görsel hem de işitsel detaylara yer veren Tonguç akademi, öğrencilerin yabancı dil bilgilerinin kalıcı olmasını sağlar.

 

6. Sınıf Fen Bilimleri Dersi

 

Derslere çalışırken başarı oranını artırmayı amaçlayan Tonguç akademi, bunu 6. Sınıf fen bilimleri videolarında da kanıtlar. Fen bilimleri içerisinde yer alan insan ve çevre ilişkisi, kuvvet ve hareket, madde ve ısı, ışığın yayılması ve daha birçok konu örneklendirmeler ile açıklanır. Tüm derslerde başarı sağlayan videoların, her bir saniyesi dolu dolu olacak şekilde planlanır. Öğrenciler derslerde anlayamadıkları yerleri tekrar tekrar izleme fırsatı bulur. İyi bir gelecek ve iyi bir eğitim için, Tonguç Akademi eğitim videolarını kaçırmayın.

Tanıtım

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER