© Kimse Duymasın 2020

8 aylık evlilik tek celsede bitti

Geçen yıl ağustos ayında evlenen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç bugün Adalar Adliyesi'ndeki duruşmada tek celsede boşandı.

Son aylarda evliliklerinde kara bulutlar dolaşmaya başlayan çift, boşanma kararı aldı. Bir süredir ayrı yaşayan ikilinin davaları bugün Adalar Adliyesi'nde görüldü.
İki ünlü isim duruşmanın görüldüğü Adalar Adliyesi'ne ayrı ayrı geldi. Demet Özdemir adliyeye yalnız girerken Koç da yakın arkadaşı Tolga Akış ile geldi. Magazin Kuryesi tarafından görüntülenen ikili, soruları yanıtsız bıraktı.Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç bugün Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi'nde ortaklaşa açtıkları davada anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.
Geçen haftalarda Instagram hesaplarından ortak bir açıklama yapan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, "Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz" ifadelerini kullanıştı.
Oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç çifti geçen yıl ağustos ayında görkemli bir nikahla dünyaevine girmişti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER