© Kimse Duymasın 2020

AK Partili Hotar'dan Kiraz'a teşekkür ziyareti

Ak Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar , 1 Kasım seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretlerine seçim bölgesi olan Kiraz İlçesinden başladı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve İl yönetimi ile birlikte ilk önce AK Parti ilçe teşkilatına uğrayarak buradaki ilçe yönetimine, kadın kollarına, gençlik kollarına ve partililere teşekkür eden Hotar, daha sonra Belediye Hizmet Binası'na geçerek Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül’ü makamında ziyaret etti. Seçimlerde göstermiş olduğu özverili çalışmalar için başkana ve ekip arkadaşlarına ayrıca teşekkür  etti.

Hotar’ı kapıda karşılayan Başkan Şengül , Nükhet Hotar’a çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti. Aynı şekilde Hotar da Başkan Şengül’e teşekkür ederek, hediyesini sundu. Hotar, Belediye Hizmet Binası'ndaki ziyaretini tamamladıktan sonra Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül ve Meclis Üyeleri ile beraber Kiraz Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde bulunan Koru Otel’de partililer ve muhtarların da katılımıyla öğle yemeğine katıldı. Burada kısa bir konuşma yapan Nükhet Hotar, "1 Kasım seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçimin kaybedeni yok,kazanan ülkemiz ve milletimiz olmuştur. Hiç kimseyi dışlamayacağız, herkesi kucaklayacağız. İnşallah bu seçimde bize oy vermeyen vatandaşlarımız, biz neden AK Parti'ye oy vermedik ki diyecek ve bir dahaki seçimde AK Parti'ye oy vereceklerdir. Biz asla şımarmayacağız, halkımıza ilk günkü aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz. Burada değerli başkanımız Saliha Şengül’e de huzurunuzda, yapmış olduğu  hizmetler ve özverili çalışmalarından dolayı bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.Her zaman Saliha Başkanımızın yanında ve destekçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz.3 yıl sonunda şu anki Kiraz'dan bambaşka bir Kiraz'la karşı karşıya kalacağımızın sözünü veriyorum. Yeni dönemde  yapacağımız çalışma ile Büyükşehir size gelmesi gereken ekonomik yardımı kısıtlayamayacak.Her ilçe hak ettiği yardımı kesintisiz ve yerinden alacak. Herkese tekrar tek tek teşekkür ediyorum, Allah’a emanet olun" diyerek sözlerine son verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER