© Kimse Duymasın 2020

Akhisargücü filede rüzgarını estiriyor...

Akhisargücü Genç Kızlar Voleybol takımı Türkiye'nin en iyi takımları arasına girdi...

2022/2023 Voleybol Sezonu Genç Kızlarda Manisa ilinde namağlup şampiyon olarak Manisa ve Akhisarı Uşak'ta yapılan Anadolu Şampiyonası Grup Maçlarında (4 maçta 3 galibiyet 1 mağlubiyet) başarı ile temsil eden Akhisargücü SK Genç Kız Voleybol Takımı "En iyi ikinciler" arasında yer alarak Kütahya'da 11/12/13 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Genç Kız Voleybol Yarı Finallerine katılma hakkını kazandı.
Önce Manisa'da başarılı olan, daha sonra Uşak'ta Manisa ve Akhisarı başarı ile temsil eden Akhisargücü SK Genç Kız Voleybol Takımının hedefi şimdi de gruplardan çıkarak finallerde boy göstermek.
İnanç ve azimle çalışmalarına aralıksız devam eden mor beyaz filenin sultanları 10 Mayıs Çarşamba günü Kütahya'ya gidecek. Akhisargücü SK Başkanı Nihat Uz "Akhisar'da Voleybol branşında kulüp bazında bir ilki gerçekleştirerek Akhisarımızı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Manisa'da ve Uşak'ta elde ettiğimiz başarıyı Türkiye Yarı Finallerinde de göstermek istiyoruz. Bize destek olan Spor Toto teşkilat başkanlığına Alhatoğlu ailesine, Kar Yer firmasına, Lale Lokantasına, Akhisar halkına, kulübümüz bünyesinde bulunan Sporcularımızın ailelerine ve ulaşım desteği sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Cengiz Ergün' e MASKİ Akhisar Şube Müdürü Tahsin Arslan'a teşekkür ediyoruz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER