© Kimse Duymasın 2020

AKHİSARLILAR YÜRÜYÜŞLERİ ÇOK SEVDİ...

Akhisarlılar doğa yürüyüşleri ile şehrin stresli ortamından kurtulup doğanın tertemiz havasına ulaşıyor...

Her Pazar yapılan doğa yÜrÜyÜşleri ile Akhisarlıları şehrin stresli ortamından alıp doğanın tertemiz havasına ulaştıran Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam KulÜbÜ 33. Etap Trekking Organizasyonu için bu hafta özel bir davet Üzerine yÜrÜyÜşlerini Muştullar KöyÜ Parkurunda gerçekleştirdi.
GÜn doğmadan Akhisar Belediyesi önÜnde buluşarak Muştullar köyÜne hareket eden 200 katılımcı sakin ve gÜneşli havanın eşliğinde 2 saatte 11 kilometrelik parkuru tamamladılar. YÜrÜyÜşÜn ardından daveti Üzerine köy hayrı alanına geçen doğaseverlere Muştullar KöyÜ sakinleri ikramlarda bulundu.
Gösterilen yoğun ilgiden memnun olduklarını belirten organizasyon yetkilileri her yaş kesiminden doğaseverlerin tercihi haline gelen doğa yÜrÜyÜşlerine isteyen herkesin katılabileceğini ve Muştullar KöyÜ Muhtarı Aziz Adan ile tÜm köy sakinlerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkÜr etti.
Trekking Organizasyonları ile ilgili ayrıntılı bilgi ve görsellere Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam KulÜbÜ Facebook Sayfası Üzerinden ulaşabileceği bildirildi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER