© Kimse Duymasın 2020

ALABAY: KEREM ALİ SÜREKLİYE GÜLÜP GEÇİYORUM

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay ile AKP Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli arasında kavga kızıştı...

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay, AKP Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali SÜreklinin "AKPnin yÜkselişi Cevat Durakın rotasını şaşırttı. Hayali dÜşman yaratıp onlarla kavga ediyor" sözlerine gÜldÜğÜnÜ belirterek sert çıktı.
AKP Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali SÜrekliye cfevap veren Alabay, “Karşıyaka halkının % 65 oyuyla seçilmiş olan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durakla uğraşma; Ülkedeki işsizlikle, işsiz gençlerle, ödenemeyen kredi kartlarıyla, iflas eden esnafla, iftarını açamayan yoksulla, açlıktan ölen çocuklarla, eğitimde yarattığınız kaosla ,azdırdığınız terörle, terörÜn yıktığı yuvalar, ağlattığı annelerle ilgilen, rotan bu olsun” dedi.
“AKP İlçe Başkanı bu sözlerle ne kadar boş konuştuğunu, rotasını bulamadığını kanıtlamıştır. Sayın Cevat Durak verdiği hizmetlerle, gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projelerle Karşıyaka halkının sevgi ve gÜvenini kazanmış bir Belediye Başkanıdır. CHP Karşıyaka İlçe ÖrgÜtÜ ve Karşıyaka halkı ve (Karşıyaka da hayattan alacaklı son yÜz gÜlene kadar) şiarı ile gece gÜndÜz demeden çalışan, Üretken Belediye Başkanı Cevat Durakın  her zaman arkasındadır ve destekçisidir” diyen Adnan Alabay, Kerem Ali SÜreklinin, "Belediye Başkanı mezarlıkta ıslık çalıyor" sözlerine ise AKP İlçe Başkanı ve tÜm AKP kadroları mezarlıkta ıslık çalarak dolaşmayı herkesten iyi bilirler, 2002 de sıfır noktasına kadar gerileyen terörÜn AKP iktidarında geldiği noktayı hepimiz biliyoruz. Sonuncusu Foça'da olmak Üzere hemen her gÜn Ülkenin her yerinden çatışma ve şehit haberleri geliyor. AKP önce terörÜ bitirsin, şehitliklerde ağlayan analara evlatlarının hesabını versin, sonra ATATÜRKÇÜ, laik, duyarlı ve aydın Karşıyaka halkının oylarına talip olmayı dÜşÜnsÜn" dedi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER