© Kimse Duymasın 2020

Alaçatı’da muhteşem final...

Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) tarafından 10. Kez düzenlenen Alaçatı MILLFEST Moda ve Sanat Festivali, muhteşem finalle sona erdi. Festivalin son gününde EGSD Yönetim Kurulu Üyeleri ve tasarımcıların katıldığı Red Bul Kapanış Partisi düzenlendi. Kapanış partisinde konuşan EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, bu yılda moda ve sanat festivalinin çok renkli görüntülere sahne olduğuna dikkat çekerek, gelecek yıl festivali daha da renklendireceklerini söyledi. Tasarımcıların büyük bir bölümünün festivalden memnun ayrıldığını, farklı tasarım ürünlerinin moda severler tarafından ilgi gördüğünü açıklayan Özden, “Biz bu festivali İzmir’de tasarım farkındalığının oluşması, tasarım kültürünün gelişmesi ve sektörümüzde katma değerin artması için gerçekleştiriyoruz. Festival ile birlikte her yıl bu alanda büyük bir gelişme yaşanıyor. Alaçatı’da bu 4 gün boyunca bu yılda tasarımcılar moda severlerle buluştu. Farklı ve özgün tasarımlar büyük ilgi gördü. Biz önümüzdeki yılın hazırlıklarına da şimdiden başladık. Bir sonraki festivalin daha da iyi olması için yeni projelerimiz var” dedi.

Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) tarafından 10. Kez düzenlenen Alaçatı MILLFEST Moda ve Sanat Festivali, muhteşem finalle sona erdi. Festivalin son gününde EGSD Yönetim Kurulu Üyeleri ve tasarımcıların katıldığı Red Bul Kapanış Partisi düzenlendi.
Kapanış partisinde konuşan EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, bu yılda moda ve sanat festivalinin çok renkli görüntülere sahne olduğuna dikkat çekerek, gelecek yıl festivali daha da renklendireceklerini söyledi. Tasarımcıların büyük bir bölümünün festivalden memnun ayrıldığını, farklı tasarım ürünlerinin moda severler tarafından ilgi gördüğünü açıklayan Özden, “Biz bu festivali İzmir’de tasarım farkındalığının oluşması, tasarım kültürünün gelişmesi ve sektörümüzde katma değerin artması için gerçekleştiriyoruz. Festival ile birlikte her yıl bu alanda büyük bir gelişme yaşanıyor. Alaçatı’da bu 4 gün boyunca bu yılda tasarımcılar moda severlerle buluştu. Farklı ve özgün tasarımlar büyük ilgi gördü. Biz önümüzdeki yılın hazırlıklarına da şimdiden başladık. Bir sonraki festivalin daha da iyi olması için yeni projelerimiz var” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER