© Kimse Duymasın 2020

ALİAĞADA DÜĞÜNLER ARTACAK...

Aliağanın hızlı gelişen yerleşim yerlerinden olan Yeni Mahalle modern düğün salonuna kavuşuyor.

Aliağa Belediyesi, Yeni Mahalle DÜğÜn Salonunun temelini 17 Nisan Çarşamba gÜnÜ saat 11.00de Yeni Mahalle Çarşamba pazarı karşısında dÜzenlenecek törenle atacak. Törene İzmir BÜyÜkşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da katılacak.

Aliağa Belediyesi, kentin gelecek 30 yılında hizmet verecek yeni tesisleri bir bir kente kazandırıyor. Geçtiğimiz Kasım ayında temeli atılan Çok amaçlı sosyal kompleks tamamlanma aşamasına gelirken, bu kez kentin en bÜyÜk yaşam alanı olan Yeni Mahallede önemli bir sosyal tesise start veriliyor. Yeni Mahalle Çarşamba Pazarı karşısına inşa edilecek olan 2 bin m2 kapalı alan, 7 bin m2 yeşil alana sahip Yeni Mahalle DÜğÜn Salonu ve Belediye Hizmet Noktası, kentte önemli bir sosyal ihtiyacı karşılayacak.

Bin kişilik dÜğÜn salonu, Nikah Salonu, Gelin Odası, Sanatçı orkestra hazırlık odası, Fotoğraf StÜdyosu, Kafeteryaya sahip olacak tesiste Belediye hizmet birimleri de faaliyet gösterecek. Peyzaj alanları, çocuk oyun grupları ve yeşille iç içe açık alanlarıyla tesis bölgeye hareketlilik getirecek. 2 bin m2 kapalı, 7 bin m2 açık olmak Üzere 9 bin m2lik alan Üzerine kurulacak olan tesis mahallenin cazibe ve yaşam merkezi olacak. 17 Nisan Çarşamba saat 11.00de İzmir BÜyÜkşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlunun da katılacağı törenle temeli atılacak olan tesis bu yıl hizmete açılacak.

BAŞKAN TURGUT OĞUZ: “YENİ MAHALLE DÜĞÜN SALONUMUZ NİCE MUTLULUKLARA, NİCE UMUTLARA MEKÂN OLACAK”

Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, hızla bÜyÜyen Aliağanın gelecek 20-30 yılına hizmet edecek modern tesisleri kente kazandırdıklarını ifade ederek, “Yeni Mahalle DÜğÜn Salonumuzu, Aliağada çok bÜyÜk ihtiyaç olan bir semte kazandırıyoruz. Nikâh ve dÜğÜnler artık her ayrıntısı dÜşÜnÜlerek amacına uygun inşa edilmiş bu sosyal tesiste yapılacak. Yeşil alanlara, Çocuk oyun gruplarına önem verdik. 24 saat yaşayan, bölgeye nefes aldıracak bir tesis inşa ediyoruz. Yeni Mahalle DÜğÜn Salonumuz nice mutluluklara, nice umutlara mekân olacak. Aliağaya kazandıracağımız için çok mutluyum” dedi.

Başkan Oğuz, Kasım ayında kent merkezinde temelini atılan Çok amaçlı Sosyal Kompleksin tamamlanma aşamasında olduğunu hatırlatarak, iki projeyle kente sosyal canlılık yaşatacak önemli iki tesis kazandırılacağını sözlerine ekledi.

TEMEL ATMA TÖRENİNE DAVET

Yeni Mahalle DÜğÜn Salonu ve Belediye Hizmet Noktasının temelinin 17 Nisan Çarşamba gÜnÜ saat 11.00de atılacağını söyleyen Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, herkesi temel atma törenine davet etti.


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER