© Kimse Duymasın 2020

AMERİKALI GÜREŞÇİLER İZMİR'DE KAMPA GİRDİ

Güreşin Marka Okulu Yamanlar Koleji Amerikalı Güreşçileri ağırlıyor.

New York Mohawk Valley gÜreş takımı kÜltÜrel değişim programı çerçevesinde 10 gÜnlÜk kamp çalışması yapmak Üzere İzmir Yamanlar Kolejine geldi. ABDli misafirler Yamanlar Kolejinin sporcu kamp merkezinde kamp yapan ABDli gençler okul takımı ile gÜnde 2 antrenman yapıyor. Kamp sonunda genç gÜreşçiler ikili dostluk mÜsabakası ile tecrÜbelerini paylaşacaklar. TÜrk ailelere de konuk olan misafir gÜreşçiler TÜrk kÜltÜrÜnÜ ve gÜreşini yakından tanıma fırsatı buluyorlar. Misafirler Efes ve Çeşme gibi tarihi ve turistik yerleri de gezecekler.

New York Mohawk Valley gÜreş takımı başkanı Don Mc Gee “KulÜbÜmÜzÜn 15-17 yaş takımı ile burada bir haftadır çok faydalı bir kamp yapıyoruz. Bu öğrencileri gelecek sezona hazırlıyoruz. Yamanlar Kolejinin tesisleri ve takımı çok iyi bu programları karşılıklı her yıl yapacağız.” dedi.

Yamanlar Koleji gÜreş antrenörÜ Hanifi Cengiz “Bizde öğrencilerimizi Temmuz ayında New Yorka kampa ve kÜltÜrel değişim programına götÜreceğiz. Öğrencilerimiz için çok yararlı bir çalışma oluyor.” dedi.

Yamanlar Koleji mÜdÜrÜ Şakir Ural “Okulumuz bu tÜr programları çok önemsiyor. Öğrencilerimiz kÜltÜrel değişim programları ile hem farklı kÜltÜrlerden arkadaş ediyorlar hem de farklı spor kÜltÜrlerini tanıyorlar. Ayrıca Ülkemizin tanıtımına destek veriyoruz.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER