© Kimse Duymasın 2020

Ayışığında denize girmek ister misiniz?

Kemer’de bölgenin en özel koyu olan Ayışığı’nda, denize karşı eşsiz bir manzarada yer alan Qualista Beach, ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Sıcak ve samimi bir mekan olan Qualista Beach, deniz keyfinin yaşandığı muhteşem sahili,denizi ve romantik yemekler için oldukça ideal bir mekan.
Mekanda Anadolu Medeniyetlerinin harmanlandığı Mimari tasarım, çalınan müzikler, kullanılan dekoratif ürünler ve lezzetler büyük ilgi çekiyor.
Öte yandan Kemer’de tatillerini geçiren yerli ve yabancı misafirler de Qualista Beach’de unutlmaz anlar yaşıyorlar. Norveçten ve Ukrayna’dan tatile gelen turistler Kemer’de tatilin Qualista ile bütünleştiğine dikkat çekiyorlar.
İşletmenin kurucusu ve sahibi İsmail Kıyar “Neden Qualista?” sorumuza şöyle cevap veriyor:
“Antalya’nın en özel koyunda yer alıyoruz. Bizde bulunduğumuz bu özel yerin hakkını vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Her sene üzerine koymaya çalışıyoruz. Bilindiği gibi Anadolu medeniyetlerin merkezi. Bizde bu medeniyetleri harmanlayarak mekanımızda bu kültürü yaşatmak istiyoruz. Bu yüzden dünyada bütün kültürleri harmanlayıp, Anadolu ezgileri ile bütünleştirip bu şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Mimari tasarımımız, çaldığımız müzikler, kullandığımız dekoratif ürünler hepsi bunlar birer harmandır. İnanlar burada kendisini burada daha rahat edeceğini düşünüyoruz. Yaşamın olduğu yerde her zaman yenilik olmak zorunda. Sürekli çağa ayak uydurmak zorundayız. Elimizden geldiğince, bütçemiz el verdiğince yenilenerek, gelşerek işletmeimiz büyütmeye devam ediyoruz. Biz popüler kültüre hizmet etmekten ziyade daha elit daha özgün şeyler yapmak istiyoruz.  Bodrum’da, Çeşme’de, Mikonos’ta olan tarz eğlenceleri burada yapmak isitoruz. Bu bam güm bir müzik yad eğlence değil. İnsanları daha rahat bir şekilde dinlenip müzik dinleyip, anına eşlik edcek müzeikler oluyor. Bütün Antalyalıları ve Antalya’daki tatilcileri mekanımıza bekliyoruz”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER