© Kimse Duymasın 2020

Başarı için ilk durak Tonguç Mağaza

Tüm öğrenciler iyi bir okul hayatı yaşamak ister. Zira hayallerindeki mesleğe giden yollardan belki de en önemlisi iyi bir eğitim almaktan geçmektedir.

İyi bir eğitim ise okul hayatının en başından sonuna dek düzenli, istikrarlı çalışmak ile olur. Ancak günümüzde sınava giren öğrenci adaylarının fazla olması nedeniyle sadece düzenli çalışma rakipleri geride bırakmak için yeterli olmamaktadır. Düzenli bir çalışmanın yanı sıra, yenilenen ve düzenlenen müfredata uygun, öğrenci merkezli, pekiştirme ve öğretmeye dayalı kitaplar öğrenciye başarıya giden yolda en güvenilir arkadaş olmaktadır. İstikrarlı çalışmanın yanında doğru kaynaklar ile çalışmak, başarıyı kaçınılmaz kılmaktadır. Bu itibarla sınava yönelik kitap seçimi oldukça önem taşımaktadır. Zira yanlış kitaplar ile yapılan çalışmalar netice vermemekte, öğrenciyi ve ailesini hayal kırıklığına uğratmaktadır.

9. Sınıf Neden Önemli?

Başarılı bir üniversiteye giden öğrenciler gözlemlendiğinde, iyi bir lise eğitimi aldıkları çok açık göze çarpmaktadır. Lise hayatında başarının şartı ise çoğu uzmana göre ilk yıl düzenli ve sağlıklı çalışmaktan geçmektedir. Zira 9. sınıf matematik lise eğitiminin temelini oluşturmaktadır. Dolayısıyla bütün eğitim hayatı süresince öğrenilecekler 9. sınıf bilgilerinin üzerine inşa edilecektir. Öğrenciler 9. sınıfı doğru kaynaklar ile sağlam temeller üzerine oturtamadığında maalesef lise eğitimi ilerleyen yıllarda temel eksikliğinden kaynaklanan pek çok problemleri öğrencilerin önüne getirmektedir. Üst üste yığılan ve biriken problemler, üstesinden gelinemeyecek sorunlar meydana getirecek ve netice itibariyle hayal edilen başarı gerçekleşmeyecektir.

Güzel Bir Başlangıç İçin Tonguç’a

Tonguç Mağaza, lise eğitiminin ilerleyen yıllarında büyük problemler yaşamamanız adına müfredata göre yenilenmiştir. Hepsi alanında uzman öğretmenler tarafından hazırlanmış 9. sınıf matematik kitapları ile birlikte bu sene de sizlerle birlikte. Tonguç Mağaza, öğrencilerin konuları zorlanmadan öğrenmeleri, akılda kalması kolay bir vaziyette ve zengin içeriklerle hazırlanmış, analitik düşünmeyi ve matematiksel hafızayı geliştiren 9. sınıf matematik kitaplarına sahiptir. Bununla birlikte, öğrenilen konuların sağlıklı bir şekilde pekiştirilmesi adına 9. sınıf soru bankası bu yıl da hizmetinizdedir.

 

 

Diğer kaynaklara kıyasla, başarıyı yakalamada Tonguç Akademi 9. sınıf kitapları öğrencilere başarı yolunda büyük mesafe aldırmaktadır. Bol görsel destekli zengin istatistik ve grafik verileri ile 9. sınıf coğrafya kitapları sayesinde öğrenciler ezbere dayalı değil öğrenmeye dayalı bir çalışma geçirecekler. Hayvan, bitki, mantar ve bakteri görselleri ile desteklenmiş, laboratuvar sonuçları ile deney gözlemleme imkânı sunulmuş pek çok veriler ile akıcı bir üslupla hazırlanmış 9. sınıf biyoloji kitapları hizmetinize sunulmaktadır. Ayrıca 9. sınıf TAK ve 9.sınıf test kitapları sayesinde öğrenciler pek çok kaliteli ve farklı soru kalıpları göreceklerdir. Test kitapları sayesinde sürekli çözülerek tekrar edilen konularda öğrenciler hız kazanacaklar ve hem soruların doğru yanıtlarını bulacaklar hem de hız kazanarak rakiplerinin önüne geçmiş olacaklardır. Doğru çözümü bulunamayan soruların video çözüm imkânı ile de yanlış yapılan ve boş bırakılan tüm soruların çözümü öğrenilmiş olacaktır.

Tanıtım

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER