© Kimse Duymasın 2020

BiodermaSebium

Karma ciltler için tasarlanmış bir üründür. Bu ciltler, aşırı yağlanma, T bölgesi parlaklık, gözeneklerin tıkanması, aknelerin oluşması sık rastlanan sorunlardır.

İşte tüm bu sorunlar için BiodermaSebium üretilmiştir. Kalıntı bırakmadan temizler, gözenekleri açar, cilde ferah bir nefes aldırır. Böylece hem oluşan sivilceleri temizlemeye başlar hem de yeni sivilce oluşumunu engeller. Siyah nokta sorunlarına, cilt kusurlarını temizlemek için geliştirilmiş güçlü bir formüle sahiptir. Cildi yağ ve kirden derinlemesine temizler, yoğun makyaj temizliğinde güvenle kullanabileceğiniz bir üründür. Cildi sıkılaştırır. Cildinin pürüzlü olmasından şikayet edenler için ideal bir temizleme ürünüdür.


BiodermaSebium Nasıl Kullanılır?

Kullanmadan önce muhakkak cildi kirden yağdan arındırmalı altında herhangi başka bir ürün olmamalı. Yüzünüzü 3 dakika masaj yaparak temizlemelisiniz. Islatılmış cilde köpük şeklinde olan BiodermaSebium sürülür. İyice durulandıktan sonra nazik bir şekilde kurutulmalıdır. Sabah ve akşam günde 2 kere kullanabilirsiniz. Temizledikten sonra nemlendirici kullanabilirsiniz. Biodermasebium fiyatlarını, özelliklerini, kampanyalarını görmek takip etmek isterseniz bıraktığımızhttps://www.kozmela.com/bioderma-sebiumlinke göz atabilirsiniz.

Tanıtım

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER