© Kimse Duymasın 2020

Bodrum'da öğrenciler çok mutlu

Bodrum Ortakent'te üniversite öğrencileri hem ders, hem de tatil yapmanın keyfini çıkarıyor.

Tatil Cenneti Bodrum'un en nadide koylarından birisi olan Ortakent'te bulunan Meyaz Su Sporları Merkezi'nde  Spor Bilimleri Fakülteleri ve BESYO'ların eğitim programlarında da yer alan yaz su sporları derslerini tamamlarken bir yandan da tatillerini en iyi şekilde yapıyorlar.
Bodrum’daki su sporları eğitimi kamp Meyaz'da keyifli günler geçiren ve yakıcı sıcaklara bana mısın demeden denizde keyif ve ders yapan öğrencilerin son derece mutlu olduğunu ifade eden Meyaz kurucusu ve kamp sorumlusu S. Mete Yazıcı “öğrencilerin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur” dedi. 
Yazıcı, "Kamp grupları 5 gece 6 gün olarak yapılacak. Üniversitelerin Spor Bilimleri Fakülteleri ve BESYO'ların eğitim programlarında da yer alan derslerde, deneyimli, pedagojik formasyonu yüksek, diplomalı uzman eğitmen kadromuzla öğrenci odaklı bir programla Bodrum'da bulunan kendi mülkümüz ve işletmemiz olan otelimiz ve su sporları merkezimiz ideal bir konumda. Su sporları Merkezimiz Bodrum Ortakent'te rüzgarın en işlevsel kullanılabileceği noktadadır. Rüzgar kalitesi yönünden dünyanın en önemli merkezlerindendir. Denize sıfır merkezimiz şahane manzarası, konumu ve kafesi ile ayrıcalıklıdır. Merkezimiz RS4, VDWS ve T.Y.F üyesidir. Katılmak isteyenler için adres :Taş Ev İnşaat Turizm Gıda Emlak İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti. Ortakent Yahşi Mah. Zümrüt Sk. No:18 - 1 Bodrum/ MUĞLA İletişim: 0 533 458 30 79 0 252 358 55 24 Email : meyazsea@gmail.com”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER