© Kimse Duymasın 2020

Bostanlıspor Halk Oyunlarında da iddialı…

Bostanlıspor küçük ve büyükler halk oyunları ekibi kurdu. İçinde depremzedelerin de bulunduğu ekipler haftanın belirli günlerinde Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesislerinde çalışmaya devam edecek.

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, depremzede çocukları ve kendilerinin tüm spor okullarında olduğu gibi yeni oluşturulan küçük ve büyükler halk oyunları ekiplerinde ücretsiz yer alacaklarını ifade etti. Erboy, “İlk etapta Kahramanmaraş ve Hatay’dan gelen depremzedelerimizi de içimize aldığımız halk oyunları ekiplerimizi Cengiz Gündoğan’a teslim ettik. Konusunda uzman olan eğitmenimizin her iki ekibi de en kısa zamanda en iyi şekilde halk oyunlarını oynatacak düzeye getireceğinden hiç kuşkumuz yok. Çalışmalarını hafta sonu ve hafta içi Gode Cengiz Spor Tesislerinde devam edecek olan Halk Oyunları ekiplerimize daha şimdiden yurt içi ve yurt dışı festivallerinden davet almamız sevindirici. Gençlik Spor Bakanlığına tescilli olan bu spor branşında da iddialıyız” dedi.
Bostanlıspor küçük ve büyükler halk oyunları ekiplerinin eğitmeni Cengiz Gündoğdu, Bostanlılılar başta olmak üzere her yaş grubu Karşıyakalıları halk oyunları ekibine katılmaya davet etti.   
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER