© Kimse Duymasın 2020

ÇEŞME'DE GECE KULÜPLERİNE CEZA YAĞMURU...

Türkiye'nin tatil cenneti Çeşme'de Aya Yorgi'de olaylar bitmiyor...

Çelebioğlu ailesinin ses ve ışık savaşı ile gÜndemden dÜşmeyen Aya Yorgide işletmelere 8 Ağustosta 18 bin, iki gÜn sonra da 38er bin liralık ceza kesildi…
TÜrkiyenin turizm yıldızı Çeşmenin en gÜzel yerlerinden biri olan Aya Yorgi Koyundaki gece kulÜplerine ceza yağdı.  Gece 24:00den sonra mÜzik çalan tÜm işletmelere verilen bu cezayı eleştiren ilk isim koydaki ÜnlÜ kulÜplerden Paparazzi Beach Clubın sahibi BÜlent GÜlcen oldu. TÜrkiyede ilk kez böyle bir ceza verildiğini söyleyen GÜlcen, “Geçen sene bize kesilen ceza bu sene geldi. Bunun yanında 8 Ağustos tarihinde 18 bin, 10 Ağustos tarihinde ise 38 bin TL olmak Üzere iki ceza daha geldi. Sebep olarak insan sağlığına zarar veriyormuşuz. Halbuki hafta içi saat 02:00, hafta sonu 03:00e kadar hakkımız var; Sayın Vali Cahit Kıraç ile böyle görÜşmÜştÜk. Ayrıca desibel sınırını da aşmıyoruz. Bir dahaki sefere ceza 70 bin TL olacak” dedi.

Verilen cezalara anlam veremediklerini belirten BÜlent GÜlcen, “Sayın Vali Çeşmenin gelişmekte olan turizm kentleri arasında 5. olduğunu söylemişti. GÜrÜltÜ yönetmeliği bölgenin gerçekleriyle örtÜşmÜyor. Çeşmeye insanlar eğlenmeye geliyor. Bu yapılanlar Çeşmenin turizm geleceğine darbedir. İl MÜdÜrlÜğÜ yeni yönetmeliğe göre hassas bölge ilan edince, Vali ile uzlaşma boşa gitti” diye konuştu .
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER