© Kimse Duymasın 2020

CHP İzmir İl Kongresinde yumruklar konuştu

CHP İzmir İl Kongresinde kavga çıktı, gruplar birbirine girdi. Yumruklaşmalar oldu.

CHP İzmir İl Kongresinde kavga çıktı, gruplar birbirine girdi. Yumruklaşmalar oldu.  
Genel kurulda 155 imzayla divana blok liste yapılması için önerge verildi. Bir grup slogan atarak, kürsüye yürüdü. Daha sonra üyeler ve delegeler arasında yumruklaşmalar görüldü protokolün üzerine yürüyenler oldu. Kongreye ara verilmek zorunda kalındı.
CHP İzmir İl Kongresinde 155 imzayla divana blok liste yapılması için önerge verildi. Bir grup slogan atarak, kürsüye yürüdü. Daha sonra üyeler ve delegeler arasında yumruklaşmalar görüldü protokolün üzerine yürüyenler oldu. Alanda bulunan sehpalar kırıldı.
Divan başkanı salonu yatıştırmaya çalışsa da iki taraf arasındaki gerginlik büyüdü. Taraflar Aslanoğlu ve Özgür Özel’e yönelmesi sonrası ipler koparken, Soyer ve Aslanoğlu güvenlik aracılığı ile salondan güçlükle çıkartıldı.
Yaşanan arbedede milletvekilleri ve konuk parti temsilcileri kavga arasında kalırken güvenlik güçleri belediye başkanları korumak için salona girdi. Yaşanan tartışmada ayrıca bir partili kürsüdeki mikrofonu alması ise dikkat çekti. Mikrofon kayboldu.  Kongreye ara verilmek zorunda kalındı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER