© Kimse Duymasın 2020

CHP'li Bakan'dan "akıllı" seçim kampanyası

Seçim çalışmaları kapsamında yaptığı saha çalışmalarının yanında daha çok insana ulaşabilme konusunda sosyal medya hesaplarını da en aktif ve etkili kullanan adaylardan biri olan CHP İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayı Avukat Murat Bakan, vatandaşlarla iletişimini kolaylaştırmak ve hızlandırmak için akıllı telefon ve tabletler için bir uygulama geliştirdi.

Sosyal medyanın sunduğu sınırsız olanakları en iyi şekilde değerlendirdiğini söyleyen Bakan, “Tüm sosyal medya mecralarını bizzat kullanan bir milletvekili adayıyım, sosyal medya siyasal çalışmalarımızda iletişim ve organizasyon maliyetlerini azalttığı gibi vatandaşlara hızlı ve aracısız şekilde ulaşmamızı sağlıyor” dedi.

Uygulamayı kullanan vatandaşların, hem güncel sosyal medya hareketlerini takip edebileceğini, hem de özel mesaj ile iletişime geçebileceklerini söyleyen Bakan, “Politikanın temel hedefi, inandığınız siyasi düşünceyi iktidar yapabilmektir. Bu ise mümkün olduğunca daha fazla insanla etkileşim içinde olmayı, kendinizi ve fikirlerinizi onlara anlatabilmeyi zorunlu kılar. Sosyal medya bu konuda sınırsız olanaklar sunuyor. Ben de şahsen bu olanakların tamamını kullanıyorum. Tüm sosyal medya mecralarını bizzat kullanan bir milletvekili adayıyım, bu durum siyasal çalışmalarımızda iletişim ve organizasyon maliyetlerini azalttığı gibi vatandaşlara hızlı ve aracısız şekilde ulaşmamızı da sağlıyor” diye konuştu.

"DOĞRUDAN İLETİŞİM İÇİN ÖZEL BİR ALAN YARATTIK"

Vatandaşların, diğer sosyal medya mecralarına bağlı kalmadan ulaşabilecekleri bir uygulama yarattıklarını söyleyen Bakan, “Akıllı telefon ve tabletlerin günlük yaşamımızın içine iyice yerleştiğini ve kullanıcı sayısının günden güne arttığını görüyoruz. Biz de kendimizi tanıtan bir uygulama yapmayı uygun bulduk. Böylece hem tüm etkinliklerimizi bu uygulama üzerinden duyurabileceğiz, hem de takipçilerimiz sosyal medya hesaplarına bağlı kalmadan bize doğrudan ulaşabilecekler. Bu uygulamayla doğrudan iletişim için özel bir alan yaratmış olduk” dedi. Bakan, zamanla geliştirilecek olan uygulamada, kullanıcıların sorunlarını direkt aktarabileceği ayrı bir modülün de ekleneceğini ifade etti.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER