© Kimse Duymasın 2020

CHP’li Bakan: "Sadece bir partiye oy vermiyorsunuz"

Saha çalışmalarını sürdüren CHP İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayı Avukat Murat Bakan, çalışmalarına Karabağlar’da devam etti. Vatandaşlarla sohbet eden Bakan, “Sadece bir partiye oy vermiyorsunuz, sizleri temsil edecek insanları da seçiyorsunuz” diye konuştu.

Seçim çalışmalarına hız veren CHP İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayı Avukat Murat Bakan, Karabağlar’da çalışmalarını sürdürdü. Bakan, Kadın Dayanışma Derneği’nin düzenlediği kahvaltıya katıldıktan sonra Yunus Emre ve Peker mahallelerinde saha çalışmaları yaparak sokağın nabzını tuttu. Erzurumlular Sosyal ve Kültür Dayanışma Derneği Lokali ile Seydişehir Çavuşlular Yardımlaşma Derneği Lokali’ne yaptığı ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet eden Bakan, 1 Kasım seçimlerinin önemini anlattı. Bakan, seçimlerde sadece bir partiye oy verilmediğini, vatandaşın kendisini temsil edecek insanları da seçtiğini vurguladı.
Bu seçimde ulusal konjonktürün adaylardan daha belirleyici olduğunu ifade eden Bakan, “Aslında sadece bir partiye oy vermiyorsunuz. Sizleri mecliste temsil edecek, haklarınızı koruyup kollayacak insanları da seçiyorsunuz” dedi. Siyasi hayatında yaptığı görevleri ve hayata geçirdiği projelerinden bahseden Bakan, “Ben ön seçimden çıkarak milletvekili adayı olmaya hak kazandım. Yerim, yurdum belli. Telefonum gece gündüz açık. Beni meclise gönderin, bana ulaşan her sorunu çözmek için çalışayım” şeklinde konuştu.

‘1 KASIM’DA DUR DEMELİYİZ’

Ülkenin çıkmaza sürüklendiğini ifade eden Bakan, “Ülkemiz yangın yeri. 7 Haziran’dan beri 600den fazla insanımız hayatını kaybetti. Suriye sınırımız elek gibi, 4 milyondan fazla Suriyelinin ülkemizde olduğu söyleniyor. Hava sahası ihlalleri oluyor. Dış politikada ciddi hatalar yapılıyor. Askerlerimiz, polislerimiz şehit düşüyor. Dolar git gide yükseliyor, 4 aydır cebimizdeki  para neredeyse yarı yarıya değer kaybetti. Ülkemiz bir çıkmaza sürükleniyor buna bir dur demeliyiz” dedi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER