© Kimse Duymasın 2020

CHP'li Bakan: Siyaseti üretmek için yapıyorum

Seçim çalışmalarına Karabağlar’da gün içinde esnaf ziyaretleri yapıp açılışlara katılarak, akşam ise hemşehri dernek ve lokallerinde vatandaşlarla bir araya gelerek devam eden CHP İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayı Avukat Murat Bakan, partisinin seçim bildirgesini anlatıyor ve ülkenin gidişatından rahatsız olan herkesten destek istiyor.

‘Kahve Nehri’ adlı bir kafenin açılışını yapan Bakan, ardından Karabağlar’da esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnafın sorunlarını dinleyen Bakan, akşam ise dernek lokallerinde seçim bildirgesini anlattı, çözüm ortaklığı için her zaman hazır olduğunu söyledi. Herkesten destek isteyen Bakan, “Bir yandan hızla tüketirken diğer yandan aynı hızda üretmiyoruz. Üretmedikçe birbirimizi tüketiyoruz. Siyaseti üretmek için yapıyorum. Birlikte üretirsek, birbirimizi tüketmeyiz. Bu yolda sorunlarınıza çözüm ortağı olmak için destek istiyorum” dedi.

"ÜRETMEDİKÇE TÜKENİYORUZ" 

Türkiye’de üreticilerin yüzünün gülmesi dolayısıyla üretimin artması için çalışacaklarını ifade eden Bakan, “Yatırımları ve üretimi ayağa kaldırmayı hedefliyoruz. Üretmedikçe tükeniyoruz. Merkez Türkiye Projesi ve üretime yönelik politikaları yeniden hayata geçirmek, yılda en az 1 milyon kişiye ek istihdam olanağı demek, işsizliğin yüzde 5’in altına inmesi demek” diye konuştu.

"AMAÇ, İNSANİ İLİŞKİLER KURMAK"

Yaptığı ziyaretlerin amacının insani ilişkiler kurmak olduğunu ifade eden Bakan, “Ben buraya gelirken sadece seçim bildirgesini anlatıp oy istemeye gelmiyorum. Bir yandan nasıl bir ülke yaratmayı hedeflediğimizi seçim bildirgemizle anlatırken, diğer yandan bu bölgenin milletvekili adayı olarak tüm yurttaşlara dokunup, onları dinleyip ülkenin, kentin sorunlarını çözmek için birlikte mücadele edelim istiyorum" ifadelerinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER