© Kimse Duymasın 2020

Dikili’de yaz coşkusu sürüyor...

Hava sıcaklığının 40 dereceye yaklaştığı şu günlerde çok sayıda doğal güzelliğe sahip Dikili'yi tercih eden yerli ve yabancı turistler gönüllerince eğlenip tatilin tadını çıkartıyor. Özellikle mavi bayrağa sahip Dikili Belediye Plajı, Kayra Plajı, Bimeyko Tatil Sitesi Plajı ve Çandarlı Kale Önü Plajlarında büyük bir yoğunluk yaşanırken, plajlarda kendilerine yer bulan tatilcilerden bazıları denize ailesiyle girerek serinlemeye tercih ederken bazıları ise kumsalda güneşlenmeyi ve çocuklarıyla birlikte oyunlar oynamayı tercih ediyor. Dikili Belediyesi olarak yaz sezonu öncesinden başladıkları süreçle ilçede yaşayan vatandaşlarla ilçeyi tatil yapmak için tercih eden misafirlerinin mutluluğunu esas alan çalışmalar yürüttüklerini belirten Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, "Devam eden yaz sezonunda ülkemizin en renkli ve en ekonomik merkezlerinden biri olan ilçemizin masmavi denizi, kilometrelerce kesintisiz devam eden kumsalında sıralanmış mavi bayraklı plajları ile doğal koylarımızın bu yıl büyük ilgi görmesi bizleri oldukça mutlu etti. Sezona başlarken hem vatandaşlarımızın hem de misafirlerimizin huzurlu bir şekilde dinlenmeleri ve tatil yapmalarını önemsemiş ve gerekli düzenlemeleri yapmıştık. Bugün doğru işler yaptığımızı görmekten kıvanç duyuyoruz. Çalışmalarımız bundan sonrada hep bu yönde olacaktır. Huzuru, doğal güzelliği ve doyumsuz bir tatili arayan herkese geç kalmadınız diyor ve ilçemize davet ediyor, rotanız sevginin kenti Dikili olsun diyorum" dedi.

Hava sıcaklığının 40 dereceye yaklaştığı şu günlerde çok sayıda doğal güzelliğe sahip Dikili'yi tercih eden yerli ve yabancı turistler gönüllerince eğlenip tatilin tadını çıkartıyor. Özellikle  mavi bayrağa sahip Dikili Belediye Plajı, Kayra Plajı, Bimeyko Tatil Sitesi Plajı ve Çandarlı Kale Önü Plajlarında büyük bir yoğunluk yaşanırken, plajlarda kendilerine yer bulan tatilcilerden bazıları denize ailesiyle girerek serinlemeye tercih ederken bazıları ise kumsalda güneşlenmeyi ve çocuklarıyla birlikte oyunlar oynamayı tercih ediyor.   
Dikili Belediyesi olarak yaz sezonu öncesinden başladıkları süreçle ilçede yaşayan vatandaşlarla ilçeyi tatil yapmak için tercih eden misafirlerinin mutluluğunu esas alan çalışmalar yürüttüklerini belirten Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, "Devam eden yaz sezonunda ülkemizin en renkli ve en ekonomik merkezlerinden biri olan ilçemizin masmavi denizi, kilometrelerce kesintisiz devam eden kumsalında sıralanmış mavi bayraklı plajları ile doğal koylarımızın bu yıl büyük ilgi görmesi bizleri oldukça mutlu etti. Sezona başlarken hem vatandaşlarımızın hem de misafirlerimizin huzurlu bir şekilde dinlenmeleri ve tatil yapmalarını önemsemiş ve gerekli düzenlemeleri yapmıştık. Bugün doğru işler yaptığımızı görmekten kıvanç duyuyoruz. Çalışmalarımız bundan sonrada hep bu yönde olacaktır. Huzuru, doğal güzelliği ve doyumsuz bir tatili arayan herkese geç kalmadınız diyor ve ilçemize davet ediyor, rotanız sevginin kenti Dikili olsun diyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER