© Kimse Duymasın 2020

Dikili'de yollar yenileniyor

Dikili Belediyesi, kentte sorun olarak bilinen yolları yeniden dizayn ederek çağdaş görünümlü, güvenliği üst seviyede yollara dönüştürüyor. Belediye ekiplerinin itinayla Gazipaşa Mahallesi 61/1 Sokak'ta gerçekleştirdiği yeni yol ve kaldırım yapımı çalışmaları mahalle sakinlerinden tam not aldı.

Kentin ve kentlinin yaşam kalitesini en üst seviyeye yükseltmek için çalışmalarına sürdüren Dikili Belediyesi, Gazipaşa Mahallesinde gerçekleştirilen hummalı çalışmalarda tesviyesi yapılan 61/1 sokak yolu, belediye ekiplerinin itinalı çalışması sonucu kısa süre içinde sorunlarından arındırılmış olarak Avrupa standartlarında kalite ve çağdaş bir görünüme kavuşturuldu. Eğimli ve dezavantajlı bir coğrafi yapıya sahip olan yol belediye ekiplerince vatandaşların ve araçların rahatlıkla kullanılacağı bir hale getirildi. Özenle döşenen granit zar taşıyla araç trafiği için güvenli hale getirilen yol, vatandaşları kışın çamurdan, yaz ayında da toz topraktan kurtaracak. Eğimi ortadan kaldıracak yaya merdivenlerinin de modernize edilmesin ardından hafta sonuna kadar tamamlanması planlanan çalışmalarda, 500 m2 birinci sınıf granit zar taşı kullanıldı.
 
“İlk Günümüzde de, Bugün de Hep ‘Önce İnsan’ Diyerek Çalışıyoruz”

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, kent genelindeki yılların kronikleşen sorunlarına çözüm getiren çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini ifade ederek, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza özveriyle devam ediyoruz. İlk günümüzde de, bugün de hep ‘önce insan’ diyerek çalışıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda uzun yıllardır göz ardı edilmiş, hizmetsiz bırakılmış noktalarda çalışmalarını yoğunlaştırmış durumda. Gazipaşa Mahallesi’nde yapılan çalışmalar da, vatandaşlarımızdan gelen görüş, öneri ve isteklere göre gerçekleştirildi. Yapılan bu çalışmalar sadece 61/1 sokak sakinlerini değil tüm mahalle sakinlerini mutlu etti. Dik ve eğimli bir yapıya sahip olan sokakta gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarla Gazipaşa Mahallemizin sakinleri hem çağdaş görünümlü bir sokağa kavuştu, hem de evine rahtlıkla gidebileceği alternatif bir yolu daha oldu. Bundan sonra da tüm çalışmalarımızı aynı kararlılıkla sürecek ve ilçemizdeki her sorunu çözmeye gayret edeceğiz” dedi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER