© Kimse Duymasın 2020

DOĞAL YAŞAM PARKINA ZİYARETCİ AKIMI...

İzmir Doğal Yaşam Parkı'nı bir haftada yaklaşık 25 bin kişi ziyaret etti.

Okulların yarıyıl tatiline girmesi ve birkaç gÜndÜr yÜzÜnÜ gösteren gÜneşli hava, İzmir Doğal Yaşam Parkı'na olan ilgiyi artırdı. Parkı bir haftada yaklaşık 25 bin kişi ziyaret etti.

Okullarda yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte, Doğal Yaşam Parkı ziyaretçi akınına uğradı. Son birkaç gÜndÜr gÜneşli havanın da etkisiyle parkın ziyaretçi sayısında patlama yaşandı. Tatili ve gÜzel havayı fırsat bilen aileler soluğu Doğal Yaşam Parkı'nda alınca, son bir haftada parkı ziyaret edenlerin sayısı 25 bine ulaştı. İzmir BÜyÜkşehir Belediyesi tarafından kentte bir cazibe merkezi yaratılması amacıyla kurulan İzmir Doğal Yaşam Parkı'nın 4 yıldaki ziyaretçi sayısı ise 3 milyonu aştı.

Ziyaretçilerin çoğunluğunu çocuklar oluşturunca parkta en yoğun ilgiyi gören bölÜm de 'Çocuk Hayvanat Bahçesi' oluyor. CÜce keçiler, midilliler, kuzular, tavşanlar ve birçok sevimli çiftlik hayvanıyla çocukların ilgisini çeken parkın bu köşesinde, doğa ve hayvan sevgisinin en gÜzel örnekleri yaşanıyor. Hayvanlara dokunarak onlarla iletişim kuran çocukları bahçeden ayırmak, aileler için bir hayli zor oluyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER