© Kimse Duymasın 2020

EGE'YE SAĞANAK YAĞMUR GELİYOR...

Sıcaklık kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artarken, yurdun batı kesimleri yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek.

Meteoroloji Genel MÜdÜrlÜğÜ'nce yapılan son değerlendirmelere göre, öğle saatlerinden itibaren yurdun batı kesimleri yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek. Marmara, Ege, Antalya, Göller Yöresi, Zonguldak, Bolu, DÜzce, Bartın ve Eskişehir çevrelerinde görÜlecek sağanak ve gök gÜrÜltÜlÜ sağanak yağışların, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla çevrelerinde kuvvetli olması tahmin ediliyor.

Sıcaklık kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, rÜzgar ise, genellikle gÜney ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren Kıyı Ege ile Marmara'nın batısında kuvvetli olarak esecek.

Metorolojiye göre Ege Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Kuzey Ege kıyıları zamanla bölge geneli sağanak ve gök gÜrÜltÜlÜ sağanak yağışlı geçecek. Öğle saatlerinden itibaren yağışların İzmir'in kuzey ilçelerinde gece saatlerinden itibaren İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla çevrelerinde kuvvetli olması öngörÜlÜyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER