© Kimse Duymasın 2020

En Şık Gece Elbiseleri

En son moda trendlerini en uygun fiyatlarla beğeninize sunan Keikei, zengin elbise koleksiyonu ile her zevke hitap ediyor.

En son moda trendlerini en uygun fiyatlarla beğeninize sunan Keikei, zengin elbise koleksiyonu ile her zevke hitap ediyor. Mezuniyet elbiseleri, nişan ve düğün elbiseleri, abiye elbiseler ve gece elbiseleri kategorileri altında yüzlerce elbise beğeninize sunuluyor. Keikei birbirinden şık gece elbiseleri ile bulunduğunuz her ortamda stilinize vurgu yapıyor.

Saten, kadife, krep, örme, dantel işlemeli, şifon ya da payet kumaş kullanılarak üretilen gece elbisesi modelleri tarzınızı tamamlıyor. İpek, şifon gibi ince kumaş dokusuna sahip elbiseler yaz aylarında sıklıkla tercih ediliyor. Sonbahar ve kış mevsimlerinde ise kadife, tafta gibi daha kalın kumaş türlerine sahip modelleri seçebilirsiniz. Geniş beden aralığı ile her bedene uyum sağlayan elbiseler kaliteli kumaş dokusu ile öne çıkıyor. Uzun, orta veya mini boy elbiseler tercih alanınızı genişletiyor. Straplez, sırt dekolteli, yırtmaçlı, kollu ve askılı gibi farklı modellerde tasarlanan gece elbiseleri şık davetlerde ve organizasyonlarda stilinizi sergilemenize olanak tanıyor.

 

Saten Gece Elbiseleri ile Tarzınızı Sergileyin

Farklı kumaş türlerinin kullanıldığı gece elbiselerini seçerken elbisenin duruşuna ve görünüşüne dikkat etmeniz gerekir. Elbiseyi giyeceğiniz organizasyon ya da davetin türü, kumaş seçiminde göz önünde bulundurulması gereken en önemli kriterlerden biri oluyor. Mezuniyet balolarında, nişan ya da düğün organizasyonlarında genellikle parlak ve canlı renklerdeki gece elbiseleri tercih ediliyor. Keikei saten gece elbiseleri koleksiyonuyla düğün ya da mezuniyet gibi eğlenceye yönelik organizasyonlarda kusursuz bir uyum vadediyor.

Vücudunuzu mükemmel bir şekilde saran ve yumuşak dokusu ile maksimum konfor sunan saten gece elbiseleri, zarif ve asil bir görünüm elde etmenize olanak tanıyor. Siyah saten elbiseler sade bir şıklıktan yana olanların beğenisini toplarken, saks mavisi, kırmızı gibi canlı renklerde tasarlanan saten gece elbiseleri iddialı bir görünüm sunuyor.
 

 

Keikei Uzun Gece Elbiseleri

 

Keikei uzun ve kısa boy elbise modelleri ile seçeneklerinizi arttırıyor. Uzun gece elbise modelleri hem resmi ortamlarda hem düğün gibi eğlence odaklı organizasyonlarda kendine yer buluyor. Uzun gece elbisenizi yaka tasarımına göre uygun takılarla tamamlayabilirsiniz. Kısa ışıltılı kolyeler ve gösterişli sallantılı küpeler sade straplez elbiselere çok yakışıyor. Yaka kısmı işlemeli olan modelleri ya da pul payet gece elbiselerini ise daha sade kolyelerle kombinleyebilirsiniz. Dantel işlemeli kapalı bir yakaya sahip uzun gece elbiseleri için takı olarak gösterişli büyük küpeler tercih edebilirsiniz.

Keikei desenli uzun gece elbisesi modelleri ile farklı ve zarif bir görünüm elde edebilirsiniz. Etek ve gövde kısmında farklı renkler kullanılan modeller veya leopar desen detaylı uzun elbise modelleri ile stilinizi öne çıkarabilirsiniz. Birbirinden şık gece elbisesi modelleri ile davetlerde ve organizasyonlarda tüm gözler sizin üzerinizde olacak.

tanıtım

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER