© Kimse Duymasın 2020

Epoksi Kalıp Nedir?

Epoksi, yapıştırıcı özelliğe sahip olan kimyasal bir onarım malzemesidir.

Epoksi, yapıştırıcı özelliğe sahip olan kimyasal bir onarım malzemesidir. Reçine ve sertleştirici bir malzemenin birleşimi ile oluşturulur. Havacılık, uzay, inşaat, denizcilik, boya malzemelerinin yapımında kullanılır. Bunların yanı sıra dekoratif ürünlerin yapımında da tercih edilmektedir. Asit, baz ve suya dayanıklı bir yapısı vardır. Sağlamlığı ve yıllar içerisinde yıpranmaması epoksi ürünlerin dikkat çekici en önemli detayıdır. Tamir için kullanıldığında etkili sonuçlar ortaya çıkmaktadır.

Evlerimizde ve ofislerimizde kullandığımız çoğu dekorasyan ürününün yapı maddesini oluşturmaktadır. Özellikle de mumluklar ve saksılarımızın kalıplarının yapımında kullanılır. Kalıplar sayesinde çeşitli desenler verilerek hazırlanan her zevke hitap eden saksı ve mumluklar bulunmaktadır. Dekorasyon alanınıza uygun olan renk ve şekilde olan ürünlerle evinizin görselliğine güzellik katabilmek mümkündür.

Ekopsi Kalıp Mumluk ve Saksı fiyatları

Ekopsi kalıplar kullanım ömrü ile kıyaslandığı zaman çok uygun fiyatlara alınabilecek dekoratif ürünlerdir.  Çiçekleriniz için gösterişli saksılar, hoş koku ve aydınlanma sağlamak için renkli mumlukları severek uzun yıllar kullanabilirsiniz. Silikon ve beton ekopsi kalıp seçenekleri ile size sunduğumuz ürünleri https://www.guvensanat.com/epoksi-kalip sayfasında kolaylıkla bulabilirsiniz.

Tanıtım

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER