© Kimse Duymasın 2020

Flyzone Giriş Şartları ve Fiyat Listesi

Türkiye’de ilk kez eğlence ve sporun keyfini bir arada yaşayabilirsiniz!

Sıra dışı bir eğlence merkezi olan Flyzone, yer çekimine karşı koymak isteyen herkesi bekliyor! Flyzone Bünyesindeki profesyonel ekip ile eğlenirken bir yandan da spor yapma imkanını bulabileceğiniz Flyzone eğlence merkezinde 7 farklı parkur seçeneği bulunuyor. Eğlencenin dozunu sevdiklerinizle beraber artırabileceğiniz bu merkezde yaş kısıtlaması da bulunmuyor. Yalnızca çocuklara ve gençlere değil, uçuşa geçmeye hazır olan her yaştan ziyaretçiye sınırsız eğlencenin kapılarını açan Flyzone, klasikleşmiş kalıpları bir bir yıkıyor. Flyzone parkurlarında zaman kavramını unutmaya hazır olun!

Flyzone Giriş Şartları

Flyzone her ne kadar gökyüzünde özgür bir biçimde uçabilme imkanı tanıyor olsa da, sağlık ve güvenlik şartlarını çok önemsiyor. Yaş sınırı olmadan eğlenip aynı zamanda da spor yapabileceğiniz bir eğlence merkezi olan Flyzone’da, sağlığınız ve güvenliğiniz için tüm önlemlerin alınması adına bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor. Peki, Flyzone giriş şartları neler?

Flyzone Giriş Saatleri

Flyzone eğlence merkezi, özgür bir ruha sahip olanlara; uçmayı deneyimlemek ve aynı zamanda da spor yapmak isteyen herkese haftanın 7 günü kapılarını açık tutuyor. Flyzone kapıları her gün saat sabah 10.00’da açılıyor ve akşam saat 20.00’da kapanıyor. Flyzone’un giriş saatleri, tüm çalışma saatlerine uyacak biçimde ayarlanarak herkesin bahanesi olmadan gelebilmesine olanak tanıyor. Bu sayede size en uygun saat diliminde Flyzone parkurlarının tadını çıkarabilirsiniz.

Flyzone Fiyat Listesi

Flyzone’da birbirinden farklı, rekabet dolu ve oldukça eğlenceli 4 adet uçuş kategorisi yer alıyor. Bu uçuş kategorileri arasında; Base Flight, Kids Flight, Night Flight ve 10’dan fazla kişiden oluşan Group Flight yer alıyor. Tüm uçuşların 60’ar dakika sürdüğü ve ziyaretçilerine özel indirimlerin uygulandığı Flyzone fiyat listesi ise aşağıdaki gibidir.

olarak ücretlendiriliyor.

Limitlerin zorlandığı Flyzone’da ister parkurların rekabet dolu enerjisine ayak uydurun, isterseniz çocuklarınızla birlikte çocuk olun, ister doğum gününüzü en heyecanlı parkurlarda kutlayın, isterseniz de arkadaşlarınızla toplanıp hem eğlenin hem de spor yapın… Yer çekimine meydan okumak isteyenleri böyle alalım! Spor ve eğlenceyi bir arada yaşamak size de ilgi çekici geliyorsa, adrenalin ve yeni keşiflere tutkuyla bağlıysanız, Flyzone trambolin park tam da size göre! Özgürce göklerde uçmak, adrenalinin sınırlarını zorlamak ve benzersiz bir deneyim yaşamak istiyorum diyenlerdenseniz, Flyzone’u mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Tanıtım

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER