© Kimse Duymasın 2020

Foça Voodoo Beach Sezonu açtı

Covid-19 salgını nedeniyle aylardır evlerinde kısıtlı bir hayat yaşayan vatandaşlar, normalleşme ile birlikte Foça’ya akın etmeye başladı.

Covid-19 salgını nedeniyle aylardır evlerinde kısıtlı bir hayat yaşayan vatandaşlar, normalleşme ile birlikte Foça’ya akın etmeye başladı.  
Mersinaki Plajlarında yıllardır hizmet veren ve kaliteli hizmet anlayışından hiçbir zaman ödün vermeyen Voodoo Beach Restoran&Cafe normalleşme adımlarının ilk gününde kapılarını açtı. 
Ziya Dereli ve Çağrı Keçeci  işletmesindeki Voodoo Beach “Summer 2021 yaz sezonuna merhaba dedi.  Kısıtlamaların kalkması ile  bir çok kişi akın etti . İşletmeciler yaptığı açıklamada “Güzel bir sezona hazırız” dediler. 
Hafta içi ve sonlarında yaz tatili keyfini yakalamak isteyenler için Foça’daki en iyi Beach Club seçeneklerinden Voodoo Beach, Foça’ya sadece 3 dakika uzaklıkta, aktivitesi ve güneşi bol bir yaz vaat ediyor. 
Voodoo  Beach’te ister Foça’nın muhteşem kumunda şemsiyelerin altında güneşlenip, ister güneşlenme terasında, minderlerin üzerinde güneşin keyfini çıkartabilirsiniz. Foça  sahilinde, denizin tadına spor ve eğlence aktiviteleri ile birlikte varırken, gününüzü güvenli ve huzurlu bir ortamda doya doya yaşayacaksınız. 
Muhteşem kumsalı, 500 m2 güneşlenme terası, 200 kişi kapasiteli Cafe/Bar’ı, ile sabah saatlerinden gün batımına kadar günde yaklaşık yüzlerce  kişiyi ağırlamaktadır. 
Voodoo  Beach 300 araba kapasiteli otopark, şezlong, şemsiye, yastık, duş ve kabinler misafirlerimizin hizmetine sunulmaktadır. Çocuklar için salıncaklar çeşitli oyuncaklar hizmet veriyor. 

Haber ve fotoğraflar: SERVET VURAL-FOÇA

Voodoo beach , her gün 09.00 – 23.30 saatleri arasında hizmet vemektedir. 
Cankurtaran mesai saatleri: 09.00 – 19.30 dur 
Detaylı bilgi ve rezervasyon için: 0 232 812 62 82 nolu  telefondan alınabilir.  Adres: İsmetpaşa, 307. Sk. No: 3, 35680 Foça/İzmir. Ulaşım Mersinaki’ye  sefer yapan dolmuş ve taksilerle sağlanıyor 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER