© Kimse Duymasın 2020

GÜRE'NİN İLK VE SON BELEDİYE BAŞKANI KAMİL SAKA

1987'den bu yana 6 dönemdir görevine aralıksız devam eden Kamil Saka, Güre'nin ilk ve son belediye başkanı olacak.

Balıkesir Edremit ilçesine bağlı GÜre beldesi, 1987'de kavuştuğu belediyeliğine Balıkesir'in bÜyÜkşehir statÜsÜne kavuşmasıyla 2014 seçimlerinden sonra veda edecek. İlk yapılan seçimlerle koltuğa oturan ve 1987'den bu yana 6 dönemdir görevine aralıksız devam eden Kamil Saka, GÜre'nin ilk ve son belediye başkanı olacak.

13 İlde BÜyÜkşehir Belediyesi Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun HÜkmÜnde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nın TBMM Genel Kurulu'nda yasalaşmasıyla birlikte Balıkesir'in bÜyÜkşehir statÜsÜne kavuşmasının ardından Edremit'e bağlı sahil beldeleri Akçay, GÜre ve Altınoluk belediyeleri kapanarak beldeler mahalle olacak.

GÜre beldesi, 1987'de kavuştuğu belediyeliğine Balıkesir'in bÜyÜkşehir statÜsÜne kavuşmasıyla 2014 seçimlerinden sonra veda edecek. Böylelikle ilk yapılan seçimlerle koltuğa oturan ve 6 GÜre Belediye Başkanı Kamil Saka, yaptığı açıklamada, 1987 yılında yapılan ara seçimlerle belde olan dönemdir görevine aralıksız devam eden Kamil Saka, GÜre'nin ilk ve son belediye başkanı olacak.

GÜre Belediye Başkanı Kamil Saka, yaptığı açıklamada, 1987 yılında yapılan ara seçimlerle belde olan dönemdir görevine aralıksız devam eden Kamil Saka, GÜre'nin ilk ve son belediye başkanı olacak.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER