© Kimse Duymasın 2020

HİS Federasyonu KKTC’de atılım peşinde

KKTC’nin en başarılı spor federasyonlarından birisi olan HİS (Herkes İçin Spor Federasyonu) koronavirüslü dönemlerde de en aktif spor federasyonu olarak göze battı.

HİS Başkanı Hasan Senin, tüm sağlık önlemlerini alarak sporcularıyla buluştuklarını ve bunun da mutluluk verdiğini ifade etti.
Bu dönemde bocce etkinliğini başarıyla yaptıklarını belirten başkan Hasan Senin, “Korona virüs sporcularımızın faaliyetlerini oldukça etkiledi. 2020 yılı bizim yok yılımız oldu. Yine de tüm sağlık önlemlerini son derece ciddi olarak aldık, faaliyetlerimizi tamamladık. Yeni sezon için tesisleşmeye yöneldik ve bunu da başarıyla gerçekleştirdik. 2021 yılında bocce ve oryantirig de altın yıl olması için plan, program yaptık. En kısa zamanda kulüplerimizi bir araya getirerek liglerimizi başlatacağız” dedi. 
KKTC’de spor atılımlarında öncü olmaya devam edeceklerini, uluslararası platformda da seslerini yeniden duyuracaklarını belirten Hasan Senin, özellikle bocce dalında çok iddialı olduklarını da sözlerine ekleyip, vatandaşlarını spor yapmaya davet etti. “Hangi yaşta olursanız olun bocce ve oryantiring tam size göre doğayla baş başa kalabileceğiniz ve 12 ay yapılacak zevkli spor branşları” diyerek sözlerini tamamladı.    
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER