© Kimse Duymasın 2020

İGÇ, TGS İZMİR VALİSİNE HOŞGELDİN DEDİ...

İGC ve TGS İzmir Şubesi yöneticileri, İzmir Valisi Mustafa Toprak'a hoşgeldin ziyaretinde bulundu.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) ve TÜrkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) İzmir Şubesi yöneticileri, İzmir Valisi Mustafa Toprak'a hoşgeldin ziyaretinde bulunarak, Gezi Parkı olaylarını, gazetecilere karşı şiddeti ve EXPO 2020 sÜrecini konuştu. Ziyarete İGC Başkanı Atilla Sertel, TGS İzmir Şubesi Başkanı Halil HÜner ile her iki gazeteci kuruluşunun yönetim kurulu Üyeleri katıldı.

İGC Başkanı Atilla Sertel, Vali Toprak'a yeni görev yerinde başarılar dileyerek, "EXPO 2020 sÜrecinde İzmir basını olarak elimizden geleni yapıyoruz. Gezi Parkı olayları sÜrecinde eli sopalı polisleri ve gazeteci arkadaşlarımıza gösterilen şiddeti kınıyoruz" dedi.

Vali Toprak da, iyi dilekleri için Sertel'e teşekkÜr ederek, "EXPO 2020'i İzmir'in geleceği için çok önemli. Bunun bilincinde ve farkındayız. Kent olarak birlik olarak bu sÜreci son gÜnÜne kadar iyi şekilde sÜrdÜreceğiz ve kazanacağız. Gezi Parkı olaylarında orantısız gÜç kullanan gÜvenlik gÜçleri hakkında ise incelemeler ve soruşturma devam ediyor" diye konuştu.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER