© Kimse Duymasın 2020

İşletmelerin en önemli ihtiyaçları dosya dolabı !

Personeli çalıştıran her firmanın ihtiyaç duyduğu dolap modeli soyunma dolabıdır.

Bu dolapların üretiminde kullanılan malzemelerin kalitesi fiyatını belirlemekte büyük rol oynamaktadır. Genellikle uzun ömürlü olan bu dolaplar kullanılan malzemeye göre kullanım ömrü de azalabilir. Tercih etmeden önce kullanılan malzemeye ve işçiliğe dikkat etmeniz gerekir. Genel olarak 0.7 mm sactan yapılan dolaplar tercih edilmektedir. Ereğli sacından yapılan dolaplar sağlamlık ve dışarıdan alınan darbelere karşı dayanıklıdır. Şantiye şartlarında da kullanılabilecek durumdadır. İnsan sirkülasyonunun fazla olduğu yerlerde kullanılan bu dolaplar sadece personeller için değildir. Spor salonlarındaki sporcular, okuldaki öğrenciler, otellerde ve daha bir sürü sektörde kullanılmaktadır. Güncel metal soyunma dolabı fiyatları için yandaki adrese tıklayınız. Kullanım açısından geniş bir alana yayılan bu dolaplar insan sirkülasyonuna dayanabilecek şartlarda üretilmektedir.

Şantiyelerde genelde soyunma dolapları çok kullanılır. Bunun nedeni metal olmasıdır. Metal dolaplar her zaman yüksek dayanıklılığa sahiptir. 5 farklı modele sahiptir. Bu modeller ; Tek Kapılı , İki Kapılı , Üç Kapılı , Dört Kapılı ve Altı kapılı soyunma dolabı şeklindedir. Bu modelleri çalışan sayısına göre ya da insan sirkülasyonuna göre tercih edebilirsiniz. Standart renklerde üretilen bu dolapları isteğinize göre boyanmasını isteyebilirsiniz.

Ofis tipi ortamlarda ise bambaşka bir model olan dosya dolabı çok kullanılmaktadır. 198'lik dosya dolapları modelleri ve ürün fiyatları için yandaki bağlantıya tıklayınız. Çelik dosya dolapları 0.7 mm sactan üretilir. İçerisinde seyyar raflar bulunur. Raflar yaklaşık 30 kg yük kapasitesine sahiptir. 2 adet kapısı bulunur. Metal dolapların kapıları yüksek kaliteli güçlendirilmiştir. Anahtarlı kilitli çelik dolaplar sayesinde klasörleriniz ve arşivleriniz güvenle saklanır.

Çalışanların mesai saatleri içinde temiz kıyafetlerini ve değerli eşyalarını saklamak için soyunma dolabına ihtiyaç duymaktadır. Bu dolaplarda havalandırma panjuru, isimlik ve asma kilit sistemi mevcuttur. Bu sayede her personelin kendine ait bir dolabı olacaktır. İş hukuku kanununa da göre her personelin kendine ait dolabı olması gerektiği kanunen belirtilmiştir. Atölye ortamında çalışma tezgahı çok tercih edilir. Masa üzerinde çalışma imkanı sağlayan bu tezgahlar profilden üretilir. Çelik atölye tezgahı 1.2mm dkp sactan ve kutu profilden üretilir. Çekmeceli çalışma tezgahları panolu ve çekmeceli olarak üretilir.

Tamirhanelerde genellikle takım arabası yaygın olarak kullanılır. 5 çekmeceli takım arabası kilitlidir ve teleskopik raylı olarak üretilir. Sabit ve dönerli tekerlekleri bulunur. Klasör dolabı modellerine örnek olarak 4 çekmeceli kartoteks dolabı ve 3 çekmeceli özlük dolabı örnek verilebilir. Çekmeceli ürün grupları çok çeşitlidir. Metal keson adı verilen küçük çekmeceli dolaplar ofislerde oldukça etkili ve pratik çözüm üretir. Kalın malzemeden imal edilen malzeme dolabı kilitli ve raflı olarak üretilebilir. Ayrıca panolu veya çekmeceli malzeme dolabı modelleri de oldukça yoğun tercih edilir.

Personellerin ayakkabı ve emanetlerini saklaması için ise öğretmen dolabı veya emanet dolabı adı verilen çok gözlü çelik dolaplar kullanılır. 15 kapılı - 10 kapılı ve 50 kapılı cep telefonu dolabı gibi modelleri içinde barındırır. Tüm çelik dolap modelleri için yandaki bağlantıya gidiniz.

Soyunma dolabı tercih ederken personel sayısına , kullanılan malzemeye , işçiliğe ve  fiyatına dikkat etmeniz gerekir. Bu sorulara cevap bulmak için internette kısa bir araştırma yapmanız gerekir. Bu sorulara tüm şeffaflığıyla cevap verecek olan firma Engin Metal’dir. Yıllardır bu sektörde olan Engin Metal’i tercih edebilirsiniz. Her isteğinizi tamamıyla karşılayabilecek nadir firmalardandır. Referanslarına bakıldığı zaman büyük şirketlerle çalışan bu firma size ve isteklerinize en kısa zamanda geri dönüş sağlarlar. Daha detaylı bilgi almak ya da farklı modellere bakmak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Mail ya da telefon yoluyla ürünler hakkında bilgi ve fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Tanıtım

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER