© Kimse Duymasın 2020

İZMİR'DE YAŞAYAN İRANLI MANKENİN GÖZÜ İSTANBUL'DA

İran kökenli İzmir'de yaşayan model Elif Samurcu, İstanbul'dan film teklifleri aldı.

İran kökenli bir ailenin kızı olan ve İzmir'de yaşayan model Elif Samurcu, İstanbul'dan film teklifleri aldığını, önÜnde birkaç proje olduğunu ve Ekim ayında bir dizi projesiyle ekranlara gelmeye hazırlandığını söyledi.

İranlı bir ailenin kızı olan ve İzmir'de doğup bÜyÜyen Elif Samurcu, modelliğe başladıktan kısa sÜre sonra film teklifleri alamaya başladığını söyledi. Ekim ayında bir dizi projesinde ekranlara çıkacağını söyleyen model gözÜnÜ İstanbul'a diktiğini belirterek, dizi tekliflerini değerlendirmesi durumunda İstanbul'da yaşayacağını belirtti. Kariyeri boyunca hep sağlam adımlar atarak ilerlediğini kaydeden Samurcu şunları söyledi: "Geleneklere bağlı bir ailede yetiştim. Ne kadar manken olsam da geleneklerimle uygun bir şekilde yaşamaya çaba gösteriyorum. Oyunculuk aslında daha ileriki dönemlerde yapmayı dÜşÜndÜğÜm bir meslekti. Ancak teklifler gelmeye başlayınca şu anda değerlendirmeliyim diye dÜşÜnÜyorum."

Ekim ayında başlayacak proje için İstanbul'da ÜnlÜ isimlerden dersler aldığını da sözlerine ekleyen gÜzel model, "İzmir hedeflerim için uygun bir şehir değil çÜnkÜ moda, sinema -TV kısaca sektör İstanbul'da, bu yÜzden adımlarımı sağlam atarak doğru projeyi hedefleyerek yol alıyorum, gözÜmÜ İstanbul'a diktim" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER