© Kimse Duymasın 2020

Jbl Bluetooth Kulaklık Avantajları

Kulaklıklar da artık akıllı telefon ve tabletlerde her herhangi bir kablo olmadan kullanılıyor.

Genellikle bu kulaklıklar kablosuz kulak içi kulaklık olarak ürün adı alıyor. Bu kulaklıklar telefonlarda ve tabletlerde bluetooth yardımı ile sisteme bağlanarak kullanılır. Özellikle tüm Android cihazlar ile eşleştirebilir.

Jbl Bluetooth Kulaklık Hangi Alanlarda Kullanılır?

Jbl bluetooth kulaklık yer alan ambient aware özelliği kişilere yolda, evde ve her yerde müzik dinlerken, çevre seslerinde duyulmasını sağlar. Ayrıca  su geçirmezlik özelliğine ait ürün sertifikasına sahiptir. Ayrıca kişiye özel konforlu kullanımı için özel kulaklık sabitleyicisi ve silikon kulaklık uçları paketinde bulunuyor.

Jbl Bluetooth Kulaklık Teknik Özellikleri   

Jbl bluetooth kulaklık  ürününün 20 saate kadar çalma süresi bulunur. Jbl bluetooth kulaklık  ile birlikte kablosuz özelliğinden dolayı telefona gelen çağrıları anında cevaplanabilir. Jbl bluetooth kulaklık diğer teknik özellikleri şu şekildedir. Bluetooth versiyonu: 5.0Sürücü boyutu: 5.6 mm Frekans aralığı ise, 20 Hz - 20 kHz Empedans: 16 ohm şeklindedir.

Jbl Bluetooth Kulaklık Modelleri

Jbl bluetooth kulaklık  için kablosuz ve birçok fonksiyonu bulunan ürünler, Jbl Tune 115BT Mavi Bluetooth Kulak İçi Kulaklık, JBL Endurance DIVE Siyah-Sarı Bluetooth Spor gibi modellerdir.

Jbl bluetooth kulaklık  ürün ve özellikleri   hakkında https://www.desibela.com/bluetooth-jbl-kulakliklar adresinden bilgi alabilirsiniz. Ayrıca  tüm kulaklık ürünlerini de  buradan inceleyebilir ve adresinize teslim şeklinde satın alabilirsiniz.

Tanıtım

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER