© Kimse Duymasın 2020

Joyetech Ego Aio

Elektronik sigaraya yeni başlayacak olan kişiler için son derece uygun bir ürün olarak karşınıza çıkacak bu cihazda, kullanım ve kurulum son derece kolaydır.

Elektronik sigaraya yeni başlayacak olan kişiler için son derece uygun bir ürün olarak karşınıza çıkacak bu cihazda, kullanım ve kurulum son derece kolaydır. Tütünden elde edilen dumana karşı duyduğunuz bağımlılıktan kurtulmanın ve tütün ürünlerinin zararlarını ya da etkisini azaltmanın en kolay yolu elektronik sigaralardır. Kullanıcı, teneffüs edebileceği buharlaştırılmış nikotin içerikli ya da nikotinsiz çözeltilerin dozlarını kendine göre firmadan satın alacakları ürünlerde ayarlayarak kullanım yapabilmektedirler. Sigarasız bir şekilde tütün ihtiyacınızı gidermek ve bu cihazlarla birlikte tütün bağımlılığınızdan kurtulmak için en iyi yol elektronik sigaralardır.

Joyetech Ego Aio Özellikleri
Elektronik sigaraya başlangıç seti olarak kullanılan bu ürün, Joyetech markasına sahiptir. Joyetech Ego Aio Başlangıç seti olarak kitlere sahip olmasının yanı sıra, dahili bir şarj edilebilir pille birlikte firmanın bünyesinde satılmaktadır. Paslanmaz çelik ve cam gibi temel malzemeler üretim aşamasında kullanılmıştır ve pili 1500 mAh güç kapasitesine sahiptir. Atomizer olarak tank atomizer ile clearomizer kullanılan üründe, atomizer kapasitesinin 2.0 ml olduğu görülüyor.
Joyotech markalı üründe USB ile pili şarj edebilme imkanınız vardır. Son derece hafif olan ürünün kullanımında, uzun ömürlü bir kullanım imkanına sahip olabileceğiniz paslanmaz çelik bir tasarıma yer verilmiştir. Böylelikle sigarayı bırakana kadar kullanabileceğiniz en iyi başlangıç kitlerinden biri olabilmektedir.

Paket içeriğini pil, ağızlık, USB kablo, Coil ve Clearomizer olarak alabildiğiniz firmanın ürün seçenekleri arasında başlangıç setleri arasında başka ürünler de bulabilirsiniz. Ancak başlangıç kitleri arasında en çok tercih edilen ürünün bu cihaz olduğu kuşkusuzdur. Firma aracılığıyla orijinal ürünler alarak kullanım yapabilir ve böylelikle sahte üretim ürünler ile daha çok zarar görmemiş olursunuz.

Joyetech Ego Aio Kullanımı
Kullanımı kolay bir şekilde yapabildiğiniz cihazda, All-IN-One stilde bir kullanım sağlanmaktadır. Atomizeri içerisine yerleştirdikten sonra kolay bir şekilde kullanmaya hemen başlayabilirsiniz. Buhar üretimi konusunda son derece güçlü bir yapıya sahip olan cihaz, küçük boyutuna karşın kullanıcıların istedikleri tütün buharı verimliliğine ulaşmaları sağlanabiliyor.
Bataryası kolay bir şekilde USB kablo ile şarj edilebilen cihazda, koruma devresi olarak iki set bulunmaktadır. Bu sayede bataryanın kullanımı sırasında korunması sağlanırken, şarj ederken de hızlı bir şekilde şarj olabilmesi sağlanıyor.

Spiral yapıdaki ağızlık, birçok elektronik sigarada karşınıza çıkabilecek bir sorun olan likit sıçrama sorununun önüne geçmektedir. Spiral yapı, ağızlığın kolay kullanımını sağlarken, likit sıçraması gibi belirli elektronik sigara sorunlarının kolaylıkla önüne geçilebilmektedir.
Ürünü firma aracılığıyla farklı renk seçenekleri ile sipariş edebilme imkanınız vardır. Sarı, mavi, kırmızı, yeşil, mor, çivit ya da beyaz renkli modellerden istediğiniz herhangi birini online olarak sipariş edebilme şansınız vardır.

Joyetech Ego Aio Likit Tankı
Son yıllarda elektronik sigaraların tütün bağımlısı birçok insanı sigara ya da tütün ürünlerinden vazgeçirdiği görülmektedir. Bu, ürünlerin hemen hemen her birinin son derece etkili çözümler sunduklarını göstermektedir. TR Elektronik Sigara’nın online mağazasını ziyaret ederseniz, yüzlerce farklı seçenekte elektronik sigarayı değerlendirme imkanınız olacaktır. Ayrıca elektronik sigaralara ilişkin parça satışı da firma tarafından gerçekleştirilmektedir. Güvenli alışverişlerinizi site üzerinden online sipariş aracılığıyla hemen yapabilirsiniz.
Günlük kullanımda cihazı likit tankının sınırına dek likit ile doldurarak kullanabilirsiniz. Böylelikle günlük standart bir kullanım için yanınızda likit taşımak durumunda kalmadan cihazı kullanma imkanınız olabilmektedir. Firma ile satın alacağınız cihazda, coil takılmadan önce birkaç damlalık likidin cihaz içerisine eklenmesi gerekmektedir. Bu şekilde cihazı çalıştırdığınız zaman içerisinde bulunan pamuğun da yanmasını önlemiş olursunuz.
Hava ayarlarını cihaz üzerinde gerçekleştirebilmek için, cihazı sola ya da sağa çevirerek ayarlama yapabilirsiniz. Hava deliklerinin açılması, cihazdan çekilen tütün buharının çok daha kolay bir şekilde çekilmesini sağlar. Fakat bu durumda buhar içerisinde daha fazla hava oluşması ile karşı karşıya kalırsınız. Hava girişi ayarlarını içim keyfiniz için istediğiniz şekilde ayarlayabilmeniz mümkündür. Ürünün tasarımı ve kullanımı son derece kolay olduğunda, 2 ml olan likit kapasitesiyle elektronik sigara kullanımına başlayabilirsiniz.
Online Siparişlerde Kolay Teslimat
Tr elektronik sigara ile birçok marka ve modelde elektronik sigara ürünü bulabilme imkanınız vardır. Firma, güvenilir ödeme seçenekleriyle birlikte güvenilir online sipariş seçenekleri sunmaktadır. Likit, atomizer, elektronik sigara ve daha pek çok yedek parça firmanın bünyesinde yer almaktadır. İstediğiniz ürünleri indirimli fiyatlar dahilinde inceleyebilir, ürün özelliklerini de istediğiniz şekilde belirleyebilirsiniz. Pil seçenekleri, ürün özellikleri, hediye gibi kategorilere yer veren site, sizlere en iyi ürünleri orijinal ürün garantisi ile sunabilmektedir.

Firmanın online sipariş adresi üzerinden iletişime geçerek online siparişlerinizi belirlemede yardım talep edebilirsiniz. Ayrıca satın aldığınız ürünler ile ilgili belli yardım taleplerinde de bulunabilme şansınız vardır. Joyetech markalı bu ürün haricinde, birçok ürünü de gözden geçirebilme şansınız olacaktır. Fiyat ve özellik karşılaştırması yapma imkanlarıyla, en iyi ürüne kolaylıkla ihtiyaçlarınız dahilinde sahip olabilirsiniz. trelektroniksigara.net adresini ziyaret ederek ürünleri incelemeye ve sipariş vermeye başlayabilirsiniz.

Tanıtım

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER