© Kimse Duymasın 2020

Karşıyaka Sanat Derneği müzik ziyafetine hazır

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu pazartesi akşamı uzun bir aradan sonra müzikseverlerin karşısında çıkacak...

Son provasıyla konsere hazır duruma gelen Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu başta Karşıyakalılar olmak üzere 27 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00'de tüm müzikseverleri Ahmet Piriştina Kültür Merkezi’ne bekliyor.
Salona gelecek olan izleyicilere Türk Sanat Müziği’nin en sevilen eserlerini amatör solistleriyle sunacaklarını belirten Karşıyaka Sanat Derneği Koro Sorumlusu Nursel Özdemir, “uzun süredir çalışmalarımızı şefimiz Erol Gönüldaş yönetiminde sürdürüyoruz. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. 2021 yılına muhteşem bir konser ile veda etmek ve kötü günler geçirdiğimiz son yılların geride kalmasını temenni ederek, yeni yıla daha güzel girmek en büyük dileğimiz. Gerek koromuz ve gerekse solistlerimizin solo şarkıları gerçekten o geceye gelecek davetliler tarafından ayakta alkışlanacağını şimdiden söyleyebilirim. Bu konuda oldukça iddialıyız” dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER