© Kimse Duymasın 2020

Karşıyaka ve Narlıdere Festivallerinde "Çiçek" açacak...

Karşıyaka ve Narlıdere Belediyelerince "Çiçek Festivali"kutlanacak. Bostanlı Pazaryeri’ndeki Karşıyaka Çiçek Festivali’nde Bayındır, Ödemiş, Urla’dan 70 üretici stant açacak. Bahçe malzemeleri, saksı çeşitleri, çiçek ilaçları, toprak ve gübre gibi ürünlerin satışı yapılacak. Belediye Parklar Müdürlüğü, çiçek ve bahçe bitkileri konusunda ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek. Yöresel gıda ve hediyelik eşya gibi farklı stantların da yer alacağı festival alanında çocuklar için oyun grupları kurulacak. 15 Mayıs’ta Grup Mecaz, 16 Mayıs’ta Turabi Değerli ve Orkestrası, 17 Mayıs’ta Lal ve Selim Gülay, 18 Mayıs’ta Düş Gezginleri sahneye çıkacak. Geleneksel “En Güzel Balkon ve Bahçe Yarışması” da yapılacak. Narlıdere Gençlik ve Çiçek Festivali, 17 Mayıs Pazar günü Aşık Mahzuni Şerif Beste Yarışması’nın finaliyle başlayacak. 18 Mayıs’ta Berkin Elvan Sokak’tan Ali İsmail Korkmaz Sokak’ta hem festival, hem de saygı yürüyüşü düzenlenecek. Demokrasi Meydanı’nda Adem Aslandoğan ve Hüseyin Turan konser verecek. 19 Mayıs’ta ise her yıl Yukarıköy’de gerçekleştirilen geleneksel çiçek yarışması bu kez Demokrasi Meydanı’nda yapılacak. 19.30’da da Bulutsuzluk Özlemi sahne alacak.

Karşıyaka Belediyesi’nce bu yıl 14. düzenlenen "Çiçek Festivali" 15-18 Mayıs, Narlıdere Belediyesi’nin "Gençlik ve Çiçek Festivali" ise, 17-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak.

Bostanlı Pazaryeri’ndeki Karşıyaka Çiçek Festivali’nde Bayındır, Ödemiş, Urla’dan 70 üretici stant açacak. Bahçe malzemeleri, saksı çeşitleri, çiçek ilaçları, toprak ve gübre gibi ürünlerin satışı yapılacak. Belediye Parklar Müdürlüğü, çiçek ve bahçe bitkileri konusunda ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek. Yöresel gıda ve hediyelik eşya gibi farklı stantların da yer alacağı festival alanında çocuklar için oyun grupları kurulacak. 15 Mayıs’ta Grup Mecaz, 16 Mayıs’ta Turabi Değerli ve Orkestrası, 17 Mayıs’ta Lal ve Selim Gülay, 18 Mayıs’ta Düş Gezginleri sahneye çıkacak. Geleneksel “En Güzel Balkon ve Bahçe Yarışması” da yapılacak.
Narlıdere Gençlik ve Çiçek Festivali, 17 Mayıs Pazar günü Aşık Mahzuni Şerif Beste Yarışması’nın finaliyle başlayacak. 18 Mayıs’ta Berkin Elvan Sokak’tan Ali İsmail Korkmaz Sokak’ta hem festival, hem de saygı yürüyüşü düzenlenecek. Demokrasi Meydanı’nda Adem Aslandoğan ve Hüseyin Turan konser verecek. 19 Mayıs’ta ise her yıl Yukarıköy’de gerçekleştirilen geleneksel çiçek yarışması bu kez Demokrasi Meydanı’nda yapılacak. 19.30’da da Bulutsuzluk Özlemi sahne alacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER