© Kimse Duymasın 2020

Karşıyakalı futbolcuda korona virüs testi pozitif çıktı...

Karşıyaka futbol takımında Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan korona virüs testleri sonucunda bir futbolcunun testinin pozitif çıkması üzerine antrenmanlar iptal edildi.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün Çiğli Selçuk Yaşar Tesislerinde Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil ve Karşıyaka Tarım Orman Müdürü  İsmail Emetli nezaretinde yapılan testlerin sonucu açıklandı ve bir futbolcunun ilk testi pozitif çıktı. Tüm önlemlerin alındığı ve çalışmaların geçici olarak iptal edildiği Karşıyaka Spor Kulübü bu konuda sosyal medyadan bir açıklama yaptı. 
Açıklama şöyle:
"8 Haziran Pazartesi günü Profesyonel Futbol Takımımız, antrenörlerimiz, destek ekibimiz ve kulüp çalışanlarımız için Selçuk Yaşar Tesisleri’nde sağlık ekipleri tarafından COVID-19 tanı testi gerçekleştirilmiştir. Yapılan bu ilk test sonucunda bir futbolcumuzda pozitif vakaya rastlanmıştır.
Futbolcumuzun sağlık durumu detaylı takip altına alınmış, kendisi izole edilmiş ve gerekli ileri tetkiklerin yapılması için işlemlere başlanmıştır.
Bunun sonucu olarak, Futbol Takımımızın bugün için programlanmış antrenmanı önlem olarak iptal edilmiştir.
Konu ile ilgili gelişmeler yaşandığında, Kulübümüz tarafından tekrar bilgilendirme yapılacaktır."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER