© Kimse Duymasın 2020

KARŞIYAKANIN ŞELALESİ HİZMETE GİRDİ

Karşıyaka Belediyesiyapay şelalesi kısa sürede hizmete girdi.

Karşıyaka Belediyesi kent estetiğine yönelik çalışmalarıyla fark yaratmaya devam ediyor. Bu çalışmalardan biri olan yapay şelale de kısa sÜrede vatandaşın beğenisini kazandı.

ZÜbeyde Hanım Mahallesinde Karşıyaka Belediyesi tarafından yaptırılan 8 metre yÜksekliğindeki şelale görenlerine kendisine hayran bırakıyor. 7447 Sokaktaki yeni açılan Yavuz Selim Caminin yan tarafında yaptırılan şelale mahalle sakinlerine görsel bir şölen sunarken, bol bol da övgÜ alıyor. Belediye Başkanı Cevat Duraka teşekkÜr eden bölge halkı, “Başkanımız çalışmalarıyla ZÜbeyde Hanım Mahallesini kısa sÜrede cennete çevirdi” diye de duygularını ile getiriyor.

Şelalenin yapılması nedeniyle vatandaşlardan sÜrekli teşekkÜr aldıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak da bu tÜr çalışmalara kentlerin ihtiyacı olduğunun altını çizerek, “Karşıyakamızın her köşesine hizmet götÜrmekteyiz. Bölgelerin ihtiyaçlarına göre projeler hazırlıyoruz. Bazı bölgelerimize anıtlar, heykeller yaparken bazı bölgelerimizde de zeminin özelliğinden yararlanarak şelale benzeri uygulamalar yapıyoruz. ZÜbeyde Hanım Mahallemiz yeni yatırımlarımız ile hızla gÜzelleşmektedir. Planlara koyduğumuz stat projesi ve Üniversite alanı da bu mahallemiz sınırları içinde kalmaktadır.  Daha önce İsmail Cem KÜltÜr Merkezi ile iki okul yaptık. Yeni kapalı bir pazaryeri inşaatımız da başlamak Üzeredir. Mevcut pazaryeri alanı da kent meydanı olarak dÜzenlenecektir. Yeni yerleşim alanlarımızdan olan bu bölgenin planlı gelişmesine özen gösteriyoruz.” dedi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER