© Kimse Duymasın 2020

Keman çalmasını öğrenmek ister misiniz?

Karşıyaka Sanat Derneği, keman çalmasını öğrenmek isteyen 6-14 yaş grubunun katılacağı “keman kursu” açıyor.

Hafta sonu cumartesi günü Karşıyaka Sanat Derneği’nin merkezinin bulunduğu Gode Cengiz Tesislerinde yapılacak “Keman Öğrenme Kursu”nu Karşıyaka Sanat Derneği’nin keman sanatçısı, konservatuvar eğitimli Neriman Sarıtaç yönetecek.
Karşıyaka Sanat Derneği Başkan Vekili Muhsin Gürmen, piyano eğitiminden sonra, keman eğitimine de başladıklarını ve Karşıyakalı çocukların mutlaka müzikle ilgilenmesini arzu ettiklerini belirterek, “yetenekli çocuklarımızı gerek piyano gerekse yeni açtığımız keman öğrenme kurslarına bekliyoruz. Sesine güvenen özellikle de ses eğitimi almak isteyen çocuklarımız Karşıyaka’da ilk kez oluşturduğumuz Karşıyaka Çocuk Korosu’na gelerek şarkı söyleyebilirler” dedi.
Keman dersleriyle ilgili bilginin 0-544-7351912 numaralı telefondan alabileceklerini ifade eden Gürmen, tüm çalışmaların sağlık koşulları sağlandığı ortamda yapılacağını da sözlerine ekledi. 
Keman sanatçısı, keman eğitmeni Neriman Sarıtaç, ders vereceği öğrencilerine keman çalmasını en kısa zamanda öğreteceğini ifade ederek, “Çocuklarımızı sabırsızlıkla Karşıyaka Sanat Derneği’ne bekliyoruz. Keyif alacakları eğitimle keman çalmasını öğrenecekler” dedi. 
Karşıyaka Sanat Derneği Sanat Yönetmeni, Türkiye'nin en önemli kanun sanatçısı  Erol Gönüldaş da çocuklara seslenip şöyle dedi: "Müziğe yönlenmenizi bekliyoruz. Karşıyaka Sanat Derneği'nde piyano, şan, ses eğitimlerinden sonra keman öğretisi de harika bir çalışma. Yakında çocuklarımıza enstrüman çalmasını öğretim ekibimizi de yaratacağız. Bu konuda hem iddialı, hem de ümitliyim.  Kanun çalmak isteyenlere de eğiteceğiz." 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER