© Kimse Duymasın 2020

KIYAMET KOPACAK YAYGARASI ŞİRİNCE'DE PATLAMA YAPTI...

Bazı yabancılar, kıyametin kopacağını iddia ederek Türkiye'ye gelip Şirince köyüne akın etti.

Maya takvimine göre, 21 Aralık'ta kıyametin kopacağını belirten yabancı turistler, kıyametten yer yÜzÜnde sadece Şirince köyÜ ve Fransa'nın gÜneyindeki Bugarach köyÜnÜn etkilenmeyeceğini belirterek Şirince köyÜnde yoğunluğa sebep oldu.

Şirince'deki Kırkınca Evlerinin sahibi İlkan GÜlgÜn, birçok yabancı misafirlerine Şirince köyÜnÜ neden tercih ettiklerini sorduğunu, ziyaretçilerin ise, 'burada bÜyÜk bir enerji akını var. Başka Ülkelere gidip gezdiklerini, ama burada buldukları enerjiyi başka bir Ülkede bulamadıklarını söylediler. MÜşterilerimiz burayı ziyaret ettiklerinde çok mutlu olduklarını belirtiyorlar" dedi.

Şirince köyÜ esnafından Sedat Kantaroğlu da, kıyametin ne zaman kopacağını sadece Allah'ın bileceğini, böyle bir durumun söz konusu olmadığına inandığını kaydetti. Kantaroğlu, Ülkemize gelen bu turistlerin kendi inançlarına göre böyle hareket ettiklerini bildirdi.

Şirince KöyÜ Muhtarı Levent Apak da, bu söylentilerin bir varsayım olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: "Kıyametin ne vakit kopacağını Allah'tan başkası bilemez. Ancak, bu söylentiler köyÜmÜzde alışverişi artırdı. KöyÜmÜzdeki esnafımız bu durumdan bÜyÜk fayda gördÜ. ÇÜnkÜ birçok pansiyon ve konaklarımız yabancılar tarafından rezerve edildi bile. Böylece esnafın yÜzÜ gÜldÜ."

Şirince köyÜnde bu arada bÜyÜk bir otopark krizi yaşandı. Şirince köyÜne akın eden binlerce yabancı turist köyÜ kilitledi. Köy girişinde bulunan otoparkın dolmasına aldırmayan ziyaretçiler arabalarını köyÜn arazilerine kadar park edince kargaşa yaşandı. Ziyaretini tamamlayıp köyden ayrılmak isteyen birçok ziyaretçi arabalarını bulundukları alandan alabilmek için saatlerce bekledi. Köy girişindeki otopark sahibi Tekin Karadağ, bu durumdan bÜyÜk bir rahatsızlık duyduğunu belirterek, sÜrÜcÜlerle karşı karşıya kaldığını, köy muhtarlığının bu bölgeye herhangi bir görevlendirme yapmadığını, araziye giden araçların geriye dönmelerinin oldukça zor olduğunu kaydetti. Karadağ, yetkililere seslenerek, bu soruna bir çözÜm getirilmesini istedi.

Şirince KöyÜ Muhtarı Levent Apak da, Şirince'nin yeni imar planında bu konuyla ilgili gerekli dÜzenlemenin yapılacağını, diğer yandan bu konuyla ilgili gerekli yazışmaların ilgili birimlere iletildiğini kaydetti.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER