© Kimse Duymasın 2020

KKTC Bireysel Erkekler Bocce Şampiyonası için start verildi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde en aktif spor federasyonlarından birisi olan HİS Federasyonu faaliyetlerine devam ediyor. Federasyon bu kez de Ferdi Erkekler Bocce Şampiyonası düzenledi.

HİS Federasyonu şampiyonanın reglamanını da açıkladı. Buna göre açıklama şöyle:

2021 YILI FERDİ ERKEKLER BOCCE ŞAMPİYONASI REGLAMANI
1-    Şampiyonaya katılacak olan tüm sporcular 2021 yılı Erkekler Bocce Ligleri’nde yer alan kulüplerin sene başında Federasyona ilettiği takım kadrolarında yer almalıdırlar.

2-    Şampiyona İsviçre sistemi grup + çift eleme sistemi’ne göre oynanacaktır.

3-    Grup maçları 45 dakika veya 9 sayı üstünden oynanacaktır. Grup maçlarında 2 görme hakkı vardır.

4-    Grup maçlarından sonra gruplarını ilk 2 sırada tamamlayan 8 sporcu çift eleme sistemi‘ne göre turnuvaya devam edecektir. Çift eleme sistemi 45 dakika veya 9 sayı üstünden oynanacaktır. Çift eleme sistemi’nde sporcuların 2 görme hakkı vardır.

5-    Final birinci ve gerekirse ikinci maçı 12 sayı üstünden oynanacak olup her sporcunun 1 mola 3 görme hakkı olacaktır.

6-    Maçlar ile ilgili itirazlar maçın bitimine müteakip 1 saat içinde, sporcunun imzalı dilekçesi ile 200 TL karşılığında yapılacaktır.

7-    Her sporcu  maç başlama saatinden 15 dakika önce sahada olmalıdır. Vaktinde gelmeyen oyuncular ısınma atışlarına katılamazlar. Başlangıç saatinde sahada hazır olmayan sporcu o eli hükmen yenik kapatır (9-0). 
MAÇLARIN BAŞLAMA SAATİ 18.00’ DIR.


HERKES İÇİN SPOR FEDERASYONU
ORGANİZASYON KURULU
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER