© Kimse Duymasın 2020

KKTC Bocce’de şampiyonlar kupalarını aldı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde en popüler spor branşlarından birisi olan Bocce’de bireysel olarak şampiyon olanlar kupalarını aldı.

HİS (Herkes İçin Spor) Federasyonu tarafından düzenlenen KKTC Bocce Şampiyonası’nda dereceye giren sporcular, Bocce kulüp başkanları, yönetici ile temsilcilerinin hazır bulunduğu törende HİS’in başarılı Başkanı Hasan Senin’in elinden kupalarını aldılar. 
Samimi bir havada geçen ödül töreninde konuşma yapan HİS Federasyonu Başkanı Hasan Senin bu spora gönül veren kulüp başkanları, yöneticileri ve sporcularına teşekkür ederek, “Avrupa’da KKTC’yi Bocce sporundaki başarılarınızla tanıtıyoruz. Ülkemizde de bu sporun yayılması, sevilmesi ve oynanmasındaki katkılarınız için sizlere çok teşekkür ederim. Tesislerimize en kısa zamanda kavuşup, daha modern olarak maçlarımızı oynuyoruz. Kulüpler ve bireysel şampiyonalardaki katılım bizleri mutlu ediyor. Başarılarımız önümüzdeki yıllarda da artarak devam edecek. Ülkemize yeni tesisler kazandıracağız” dedi.
2022 Yılında Bireysel şampiyonada KKTC Bocce erkekler şampiyonluğunu kazanan Ateş Erzen, Kadınlar Şampiyonu Tüzel Serden şampiyonluk kupalarını alkışlar arasında başkan Hasan Senin’den aldı.
2022 KKTC Kulüpler Bocce Şampiyonasında ilk sırayı alan Yakın Doğu Üniversitesi, kadınlarda da Küçük Kaymaklıspor Kulübü’ne şampiyonluk kupalarını yine başkan Hasan Senin takdim etti. Şampiyon ve dereceye giren sporculara da madalya verildi. (KD/KKTC)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER