© Kimse Duymasın 2020

KKTC’li Oryantiringciler Demirci’de Uluslararası kampa katıldı

KKTC’li oryantiringciler, Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Demirci’de düzenlenen “Uluslararası Oryantiring Kampı”na katıldı.

Türkiye Oryantiring Federasyonunun daveti ile Manisa’nın Demirci İlçesi’ndeki  Uluslararası Oryantiring Kampına katılan KKTC’li sporcular kampın çok verimli geçtiğini ve bunun da Şampiyonalarındaki derecelerine yansıyacağını söyledi.
KKTC HİS Federasyonu Başkanı Hasan Serin  Demirci kafilesinde yönetici Menteş Pınardan’dan kampla ilgili aldığı bilgilere göre kampın çok yararlı geçtiğini ifade edereki, “Daha çok sporcu götürmek isterdik. Ancak pandemi nedeniyle tedbirli davranıyoruz. KKTC HİS Federasyonu olarak Türkişye Oryantiring Federasyonu ile iyi ilişkiler içindeyiz. Kendilerine, özellikle de başkan Hacer Akyüz’e çok teşekkür ederiz. Kampa KKTC Kontenjanından Bostanlısporlu 3 sporcuyu da aldık. Bize bu konuda destek olan Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy’a çok teşekkür ederiz. Erboy ile en yakın zamanda bir araya gelerek, işbirliği konularını görüşecek ve bu konuda protokol yapacağız. Bostanlıspor’u en kısa zamanda KKTC bekliyor ve ikili karşılaşmalar yapmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER