© Kimse Duymasın 2020

Kripto Para Alım Satımı Nasıl Yapılır?

Dijital paraların uygulama alanı genişledikçe, insanların kripto para hakkındaki farkındalığı da artmaktadır.

Dijital paraların uygulama alanı genişledikçe, insanların kripto para hakkındaki farkındalığı da artmaktadır. Bugün kripto para, finansal kurumlar ve bireylerin dünya genelinde hızlı ve güvenli para transferleri yapmalarına yardımcı olurken, geliştiriciler de kripto para kullanarak yeni ilginç uygulamalar ve blok zinciri oyunları oluşturmaktadır.

Ayrıca, fonlar kripto para bağışlarından para toplamakta ve ihtiyaç sahiplerine yardım göndermektedir. Daha önce itibari para ile gerçekleştirdiğimiz tüm işlemler bankalar üzerinden yapılmaktadır. Bankacılık sistemi, kripto paranın sağladığı hız ve güvenliği sunamaz. Örneğin, Polonya'ya para transferi yapmak için birkaç gün veya hafta beklemeniz gerekebilirken, bir kripto cüzdanı kullanırsanız anında dünyanın herhangi bir noktasına fon gönderebilirsiniz.

Kripto para sitesi ve borsaları, kripto transferlerinde önemli bir rol oynar. İnsanların dijital varlıkları alıp satmak, dönüştürmek ve transfer etmek için buluştuğu web sitelerdir. Daha önce kripto para sat veya satma, büyük ve resmi borsalar kripto-fiat işlem çiftleriyle işlem yapmanıza izin verir, yani hesabınıza euro yatırabilir, bunları USDT'ye dönüştürebilir ve dünyanın herhangi bir yerine akrabalarınıza gönderebilirsiniz ve bu sadece birkaç dakikanızı alır.

Kripto paranın sunduğu diğer avantajlar:

Hangi Kripto Borsasını Seçmeliyim?

Yukarıda belirtildiği gibi, büyük ve güvenilir platformlar kullanıcılara itibari para yatırma imkanı sunar. Bu seçenek yalnızca hesaplarını doğrulayan kayıtlı müşterilere açıktır. Doğrulama işlemi, bir kişinin platforma tehdit oluşturmadığı ve geçmişte yasa dışı eylemlerde bulunmadığından emin olunmasını sağlar. Kayıt işleminden sonra, fon yatırmak için banka kartınızı ekleyebilirsiniz. Merkeziyetçi platformlar olarak Binance, WhiteBIT, Kraken ve Coinbase sıralanabilir.

WhiteBIT, Avrupa'nın en büyük kripto borsa devlerinden biridir. Müşterilerine sağlam güvenlik sağlar ve hesaplarını iki faktörlü kimlik doğrulama ile korumalarını sunar. Platform; spot piyasalar, DEX, kodlar, vadeli türevler, marjlı işlem, p2p takas vb. hizmetler sunar.

WhiteBIT üzerinden kripto para nasıl alınır öğrenmek için şu basit adımları izleyin:

  1. Kayıt olun;
  2. KYC sürecini geçin;
  3. Takas sayfasını bulun;
  4. Satın almak istediğiniz varlığı seçin;
  5. İşlem ücretini ödeyin.

Platform, güncel kripto kurları ve düşük ücretlerle (%0,1) işlem yapmanıza olanak tanır. WhiteBIT borsası hakkında daha fazla bilgi edinmek için blog sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Tanıtım

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER