© Kimse Duymasın 2020

MasterChef Sergen aşk iddialarına son noktayı koydu

MasterChef Türkiye 2021 yarışmacılarından Dilara Başaran ve Sergen Özen'in aşk yaşadığı iddiası, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih eden Sergen Özen, Dilara Başaran'a veda ettiği paylaşımıyla, aşk iddialarına son noktayı koydu.
Ünlü şefler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliklerini yaptığı MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Son 5'e kalan Dilara, Hasan, Eren, Sergen ve Tahsin, finale kalabilmek için günlerce mücadele etti.
Yarışmada son dörde kalmak için kıyasıya mücadele eden Tahsin ve Dilara arasında şeflerden en yüksek puanı alarak yarışmada kalan isim Tahsin oldu.
Toplamda 42 puanda kalan Dilara ise MasterChef hayallerine veda etti. Şefler, elendiği için duygusal anlar yaşayan Dilara'yı teselli etmeye çalıştı.
Yarışma için çok emek verdiğini söyleyen Dilara, "Hiçbir zaman pes etmedim. Son damlasına kadar çalıştım. Buradan kız çocuklarına ve kadınlarına seslenmek istiyorum; size yapamayacağınızı söyleyecekler, 'senden olmaz, sen başaramazsın' diyenler olacak. Ama siz durmayın, sadece çalışın" dedi.
MasterChef yarışmacıları, Instagram hesaplarından, Dilara Başaran'a veda eden paylaşımlarda bulundular. Dilara Başaran'a sosyal medya hesabından veda eden isimler arasında, geçtiğimiz haftalarda adı Başaran ile aşk dedikodularına karışan Sergen Özen de vardı.
Sergen Özen, Dilara Başaran'a veda ettiği paylaşımında ''Yolun açık olsun. Kardeşim gibiydin. İyi bir insan olduğunu herkes çok iyi biliyor. Her şey gönlünce olsun'' ifadelerini kullandı. Sergen Özen'in ''Kardeşim gibiydin'' cümlesi, gündemi sarsan aşk iddialarının asılsız olduğunu ortaya koydu. (ccnturkmagazin)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER