© Kimse Duymasın 2020

Miray’ı sakatlık yıldırmadı… Çiftlerde 2. lik kürsüsüne çıktı!..

Adana’da sona eren J30 ITF Junior Tenis Birinciliklerinde İzmir’i temsil eden kadın sporcularımızdan çiftlerde başarı geldi. Karşıyakalı Miray Müge Kesel sakatlığının nüksetmesine karşın ikinci olarak kürsüye çıktı.

Şampiyonada İzmir temsilcilerinden Miray Müge Kesal 3. Turda yaşadığı talihsiz sakatlık sonucunda Tekler kategorisinde turnuvaya veda etti ve ancak çiftlerde mücadelesini sürdürdü.
İzmir ekibinden Mira Karatogma ve Berrak Koçak, Esila Toklu maçlarını yaptılar, Esila Toklu Tekler kategorisinde 2. Turda turnuvaya veda ederken, Mira Karatogma ve Berrak Koçak, çeyrek tur karşılaşmasında Tekler kategorisinde Turnuvayı sonlandırmış oldular. Tek Bayan Kategorisinde Finali İspanya Tenis Federasyonundan Marina Quesada Oyonarte ve Rus Tenis Federasyonundan Vlada Guryleva  Final Oynadılar, Rus Federasyonundan Vlada Guryleva final maçını 3-6, 6-3 7-5 lik skorlarla kazanarak Tek kadınlar turnuva şampiyonu oldu.
Kadın Çiftler mücadelesi daha çok Türk oyuncuların üstünlüğü ile geçti. Miray Müge Kesal-Ezgi Çağıl Özçelik çifti 1. Turda Damla Arslan-Naz Yaver Çiftini 6-7, 6-2, 10-6 skorlarıyla tiebreak setinde geçtiler. 2. Turdaki rakipleri olan Çağla Kesten -Makbule Helin Güngör çiftini Walkover ile geçip Çeyrek finale yükseldiler. Çeyrek finalde Rus Tenis Federasyonu oyuncuları Vlada Guryleva- IanaKravchenkova  çiftini 6-4 ve 6-0 lık skorlarla geçtiler. Yarı finalde İspanyol Türk ortaklığı olan MarinaQuesada Oyonarte – Meltem Turan ikilisini 6-1. 4-6, 10-3 skorlarıyla tiebreak setinde yenerek Finale çıkmış oldular. 


Finalde yine İzmir temsilcileri Mira Karatogma-Berrak Koçak ikilisi ile karşılan Miray Müge Kesal- Ezgi Çağıl Özçelik ikilisi, maç sırasında daha önceki sakatlığının nüksetmesi sonucu maçı
tamamlayamayarak ikincilik kupasını kazandılar. Diğer İzmir temsilcilerimiz Adana J30 ITF Turnuvasında Kadın Çiftler kategorisinde birincilik kupasını İzmir’e getirmiş oldular.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER