© Kimse Duymasın 2020

NARLIDERE BEYAZ VADİ'DE SONA GELİNDİ...

Narlıdere Belediyesi önümüzdeki günlerde İhale aşamasına girecek olan Beyaz vadi projesi için gün sayıyor.

Sadece Narlıdere için değil, İzmir içinde bir Prestij projesi olan Beyaz Vadi, Narlıderenin sosyal ve yeşil alan ihtiyacını karşılayacak.   
Narlıdere 2. İnönÜ Mahallesinin Üst kısımlarında Atıfbey Deresinin olduğu havza içinde yer alan ve 80 dönÜmlÜk bir alanı kapsayan Beyaz Vadi projesinde artık sona gelindi. Mali bÜyÜklÜğÜ 5 milyon TL civarında olan proje için gereken mali destek konusu, geçtiğimiz gÜnlerde İzmir BÜyÜkşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlunun yaptığı açıklama ile daha da netleşti. Kocaoğlu, Narlıderede katıldığı bir tören esnasında yaptığı açıklamada “Narlıderenin cazibesini artırmak için Beyaz vadi projesi için önÜmÜzdeki gÜnlerde Narlıdere Belediye Başkanımız AbdÜl Batur ihaleye çıkacak, bizde maddi desteği vererek ortak proje halinde gerçekleştireceğiz. Ayrıca Ali Onbaşı deresinde yapmayı dÜşÜndÜğÜmÜz barajında çalışmaları bitmek Üzere 2013 yılında bir aksilik olmaz ise onunda temelini atarız” dedi.

Narlıdere Belediye Başkanı AbdÜl Batur proje ile yaptığı açıklamada artık sona gelindiğini hatırlatarak, maliyeti yÜksek bir proje olan Beyaz Vadi projesi için İzmir BÜyÜkşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlunun desteğini önemine işaret etti. Batur “ Beyaz Vadi Narlıdere için bir prestij projesi olduğu kadar İzmir için de çok önemli bir projedir. Bize başından beri bu konuda destek veren Sayın Kocaoğluna şahsım ve Narlıdereliler adına teşekkÜr ederim. Bize inandı, bu projeye inandı desteklerini esirgemedi. İzmirin çok önemli bir alanı olacak Beyaz Vadinin Açılış törenini de Başkan Kocaoğlu ile gerçekleştirerek İzmirin geleceğine bÜyÜk bir katkı yapmanın gururunu yaşayacağız” dedi.

Narlıdere Belediye Başkanı AbdÜl Batur şu anda boş bir alan olarak duran Beyaz vadi projesi ile ilgili bilgi vererek son aşamaya gelen projeyi anlattı. Batur “ İçerisinde, restoranlar, kafeteryalar, yÜrÜyÜş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları, amfi tiyatro, su oyunlarının olacağı proje Narlıdereyi çekim merkezi haline getireceğiz. 2013 yılı içeresinde ihalesi sonuçlanarak ilk kazmayı vurmayı hedefliyoruz. Beyaz Vadi projesini 2014 yılında İzmirlilerin hizmetine sunmayı planlanıyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER