© Kimse Duymasın 2020

Online Ödeme

Web sitelerinin müşterilerini mutlaka ürün alımları konusunda oldukça memnun edebilmesi gerekir.

Web sitelerinin müşterilerini mutlaka ürün alımları konusunda oldukça memnun edebilmesi gerekir. Bu durum hizmetin devamlılığını sağlamak ve o müşterileri aktif olarak kazanabilmek açısından önemlidir. Müşterilerin internetten hizmet alırken en çok dikkat ettiği hususlardan biri de ödeme yöntemleri konusudur.

Ödeme işlemlerinin rahatça gerçekleşebilir bir yapıda olması, müşterilerin ilgili sitelere güven duymasını sağlar. Bu bakımdan her web sitesinin bünyesinde muhakkak güzel bir ödeme yöntemine yer vermesi oldukça önem arz etmektedir. Weepay bu kapsamda tercih edilebilecek en iyi sistemlerden biridir.

Online bir ödeme sistemi olan Weepay üzerinde tüm işlemler çok hızlı bir şekilde gerçekleşebiliyor. WeePos özelliğiyle müşteriler sanal pos üzerinden kredi kartlarıyla rahatça ürün alımlarını yapabiliyorlar. Bu firma, Weepay entegrasyonu ile web sitelerine özel hizmetler sunmaktadır. Sistemine Weepay kurulumu yapmak isteyen site sahipleri, bu firmadan destek alarak bunu rahatlıkla gerçekleştirebilirler.

Link ile Aktif Ürün Satışı

Weepay sisteminden faydalanan siteler oldukça kolay ve pratik bir şekilde ürünlerine yönelik özel satış linkleri tasarlayabilirler. Müşteriler özel olarak oluşturulan bu linklere ulaştıklarında doğrudan ürünler hakkında bilgi edinilirler.

Gerekli incelemeleri yaptıktan sonraysa yine bu link üzerinden hoşlarına giden ürünleri en hızlı şekilde sipariş verebilirler. Link ile ödeme, müşterilere çok rahat bir şekilde hizmet alma şansları sunmaktadır. Siteden ürün alacak kişiler Weepay sistemi sayesinde bunu taksitlendirme şanslarına da sahip olabilirler.

Tanıtım

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER