© Kimse Duymasın 2020

PETKİMDEN ALİAĞA DEVLET HASTANESİNE TIBBİ CİHAZ BAĞIŞI

Petkim, Aliağa Devlet Hastanesine cihaz bağışladı.

Petkim, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında son teknoloji ÜrÜnÜ Ultrasonografi ve Kulak Burun Boğaz Endovizyon cihazlarını Aliağa Devlet Hastanesine bağışladı. Petkim Sağlık Servisi bÜnyesinde bulunan cihazlar, dÜzenlenen bir törenle hastane yönetimine devredildi. Maddi değeri 50 bin TLnin Üzerinde olan cihazların devir teslim törenine Petkim İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel MÜdÜr Yardımcısı Ali Rıza Esmen, Aliağa İlçe Sağlık MÜdÜrÜ Dr. Özkan Orhun, Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Salim İdris Keleşoğlu, Petkim Sağlık Servisi Başhekimi Dr. Çağrı Ekmekçi katıldı.
Törende bir konuşma yapan Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Salim İdris Keleşoğlu, hastane bÜnyesinde iki adet radyoloji uzmanı olmasına rağmen tek ultrason cihazı bulunduğunu, bu durumun 15 gÜn sonraya varan randevu sÜrelerine yol açtığını belirtti.  Petkimin yaptığı bağışla Aliağa ve çevre ilçelere çok daha hızlı ve verimli hizmet verebileceklerinin altını çizen Dr. Keleşoğlu, “Buradaki sağlık hizmetleri Aliağa halkının tamamına ve yakın beldelerdeki vatandaşlarımıza veriliyor. Bu açıdan bakıldığında Petkim, cihazlarını kendi hastanesine bağışlamış sayılıyor. Bu bağışlarla acil sayılabilecek bir ihtiyacımız karşılanmış oldu. Bu anlamlı bağışı gerçekleştiren Petkime çok teşekkÜr ediyoruz.” dedi.
Aliağa İlçe Sağlık MÜdÜrÜ Dr. Özkan Orhun da,  en yakın donanımlı hastanenin Aliağaya 45 dakika ilâ 1 saat mesafede olduğunu belirterek bu yÜzden Aliağa Devlet Hastanesini mÜmkÜn olan en yÜksek seviyeye çıkarmak için çalışmalarını sÜrdÜrdÜklerini belirtti.
Petkim Genel MÜdÜr Yardımcısı Ali Rıza Esmen ise, başta eğitim yatırımları olmak Üzere sosyal sorumluluk çalışmalarına bÜyÜk önem verdiklerini belirterek, şirketin sadece Aliağaya beş okul kazandırdığını, 2012 yılında eğitim-öğretim hayatına başlayan Heydar Aliyev Teknik ve EndÜstri Meslek Lisesinin bugÜne kadar yaptıkları en bÜyÜk eğitim yatırımı olduğunu kaydetti. Aliağa Devlet Hastanesine yapılan cihaz bağışları ile halka çok daha kaliteli sağlık hizmeti verilecek olunmasından duyduğu memnuniyeti de aktaran Esmen, “Üretimimizi sÜrdÜrdÜğÜmÜz Aliağaya hizmetlerimiz devam edecek.” dedi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER