© Kimse Duymasın 2020

ŞAHABETTİN DEDE VE ÇEVRESİ GÜZELLEŞİYOR

Şahabettindede Caddesinde düzenlemelere giden Selçuk Belediyesi alanda peyzaj düzenleme çalışmalarına başladı.

Halk tarafından geçmişte Emlak Park olarak bilinen ve alanda yeni dÜzenlemelere giden belediye alana Meclis kararı ile Gezi Park adını vermişti.  Gezi Parkın oyuncak gruplarının yerleştirilmesi ve çevre dÜzenlemesinin yapılmasının ardından belediye Şehabettin Dede Caddesi Üzerinde bulunan diğer alanların da yenilenmesine gitti.
Kent yenileme çalışmaları kapsamında önemli projelere imza atan Selçuk Belediyesi Şahabettin Dede Caddesi'nde bulunan Gezi Park alanından sonra Tansaş binasında da yeni dÜzenlemeler başlattı. Selçuk'a yeni bir sosyal alan kazandırmak amacıyla Gezi Park alanında oyun gruplarını yenileyen ve çevre dÜzenlemesini gerçekleştiren, Selçuk Belediyesi Şahabettindede  Caddesi Üzerindeki bÜfelerin  ve yeni yapılan belediye restoranının önÜndeki alanda eski bitkilerin sökÜmÜnÜ gerçekleştirerek  yer döşemesi yapımına da restoranın önÜnden başlanıldı.
Kentin farklı yerlerinde ve sağlıksız koşullarda balık satışını engellemek ve balıkçı esnafını bir arada toplamak için   yeni balık pazarı yapmak Üzere harekete geçen Selçuk Belediyesi Fen İşleri MÜdÜrlÜğÜ binanın doğramalarının sökÜlmesinin ardından  yer döşemelerinin sökÜmÜnÜ de gerçekleştirdi. Atık su kanallarının yerlerini açan ekipler, ara bölme duvarların yapımını tamamlayarak atık su kanallarının ve mazgalların tesisatının yapımına başlayacak.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER